Η νέα BMW X2 xDrive25e με plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης

Κοινοποίησε το άρθρο

Η νέα BMW X2 xDrive25e είναι το πρώτο Sports Activity Coupe (SAC) που υπόσχεται εξαιρετική απόδοση και μετακινήσεις με μηδενικές εκπομπές ρύπων, χάρη σε μία plug-in υβριδική φιλοσοφία κίνησης.

Με έναν άκρως αποδοτικό ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία ιόντων λιθίου τελευταίας γενιάς, η νέα BMW X2 xDrive25e πετυχαίνει ηλεκτρική αυτονομία έως 57 km* στον επίσημο Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών.

Συνολικά, ο ηλεκτροκινητήρας και ο θερμικός κινητήρας παράγουν 162 kW/220 hp, ενώ η έξυπνη αλληλεπίδρασή τους δημιουργεί ένα σύστημα AWD προσαρμοσμένο για υβριδικό μοντέλο – προσφέροντας ένα είδος οδηγικής απόλαυσης απαράμιλλο στο περιβάλλον του ανταγωνισμού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ένας 12χρονος Έλληνας στο Karting Academy Trophy 2024

  Από τα θρανία στις πίστες θα βρεθεί ο Νικόλας Καραγιάννης, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στο FIA Karting Academy Trophy 2024. Έναν θεσμό...

SMART Concept #5 για εκτός πόλης αποδράσεις

Το Concept #5 είναι το πιο ευρύχωρο και ευέλικτο όχημα της SMART μέχρι σήμερα, σηματοδοτώντας την είσοδο της μάρκας στην κατηγορία των premium μεσαίων...

Ο διάσημος πρώτος επιβάτης του ιπτάμενου αυτοκινήτου Klein Vision (video)

  Ο διάσημος μουσικός Jean Michel Jarre έγινε ο πρώτο επιβάτης που πέταξε με το ιπτάμενο αυτοκίνητο της εταιρείας Klein Vision       Ο καθηγητής Stefan Klein θεωρείται...

Το λανσάρισμα της νέας BMW X2 xDrive25e ξεκινάει τον Ιούλιο του 2020. Πέραν της επαναστατικής τεχνολογίας κίνησης, το plug-in υβριδικό μοντέλο θα περιλαμβάνει πληθώρα νέων στοιχείων σχεδίασης και εξοπλισμού, που θα αναβαθμίσουν και τις συμβατικές εκδόσεις του compact Sports Activity Coupe.

Ένα κομψό εμπρός τμήμα χωρίς φώτα ομίχλης υποστηρίζει τη σπορ εικόνα του SAC. Προβολείς LED με ενσωματωμένη λειτουργία φωτισμού αντίξοων καιρικών συνθηκών βελτιώνουν την ορατότητα. Με μία μοντέρνα φιλοσοφία και σπορ οδική συμπεριφορά, η BMW X2 απαντά στις απαιτήσεις υποψηφίων πελατών με σύγχρονο, αστικό lifestyle.

Η γκάμα κινητήριων συνόλων, που για πρώτη φορά πλαισιώνεται με ένα plug-in υβριδικό σύστημα, αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία Power Of Choice (Η Δύναμη της Επιλογής) του BMW Group και καλύπτει τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών στις παγκόσμιες αυτοκινητιστικές αγορές.

Αυτή περιλαμβάνει από αποδοτικά, βασικά μοντέλα με κινητήρες εσωτερικής καύσης και diesel, μέχρι το νέο plug-in υβριδικό μοντέλο και το σούπερ σπορ κορυφαίο μοντέλο, BMW X2 M35i