Το νέο BMW Cockpit είναι ψηφιακό και προσαρμοζόμενο στις ανάγκες του οδηγού

Κοινοποίησε το άρθρο

Το BMW Cockpit έχει ανανεωθεί και εκσυγχρονιστεί πλήρως για το λανσάρισμα νέων σημαντικών μοντέλων όπως η BMW X5, BMW Σειρά 8, BMW Z4 και BMW Σειρά 3, που γιόρτασαν την πρεμιέρα τους στο Mondial de l’Automobile 2018 στο Παρίσι. Με προσαρμοζόμενο και εξατομικεύσιμο περιεχόμενο, η νέα, πλήρως ψηφιακή φιλοσοφία απεικόνισης και ελέγχου του BMW Operating System 7.0 εστιάζει περισσότερο από ποτέ στον οδηγό. Η αμφίδρομη επικοινωνία με το όχημα έχει αναβαθμιστεί κυρίως μέσω φωνητικού ελέγχου και αναγνώρισης χειρονομιών. Για πρώτη φορά, οδηγοί και επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους έναν έξυπνο προσωπικό βοηθό – το BMW Intelligent Personal Assistant. Πρόκειται για έναν προσαρμοζόμενο ψηφιακό χαρακτήρα που κάνει το όχημα ακόμα πιο έξυπνο και απαντά στο χαιρετισμό “Hey BMW”. Με σαφή παρουσίαση του περιεχομένου, προσαρμοσμένου στο ευρύτερο πλαίσιο, και άριστη ενσωμάτωση νέων λειτουργιών και υπηρεσιών, ο οδηγός απολαμβάνει ανά πάσα στιγμή βέλτιστη υποστήριξη. Η νέα λειτουργία Remote Software Upgrade επιτρέπει ασύρματες αναβαθμίσεις ώστε το όχημα να είναι πάντα ενημερωμένο. Στο μέλλον, οι χρήστες θα μπορούν επίσης να κατεβάζουν πρόσθετες λειτουργίες και υπηρεσίες. Με το νέο BMW Cockpit, η μάρκα δημιουργεί μία ακόμα πιο προσωπική, έξυπνη και συνεπή συνολική εμπειρία για τους πελάτες της.

 

BMW Live Cockpit και BMW Operating System 7.0.

Το λανσάρισμα του BMW iDrive Controller το 2001 σηματοδότησε μία επαναστατική εξέλιξη στη λειτουργία των οχημάτων. Με το βραβευμένο ID6, η BMW έθεσε νέα πρότυπα στις φιλοσοφίες απεικόνισης και ελέγχου μέσα στο αυτοκίνητο.

Η ουσιαστική βελτίωση του BMW Operating System 7.0 αντανακλάται επίσης στην ονοματολογία και το νέο τρόπο οργάνωσης των επιλογών. Το BMW Live Cockpit (όπως και τα BMW Live Cockpit Plus και BMW Live Cockpit Professional) αναφέρονται στα τρία επίπεδα του hardware και των βασικών λειτουργιών, όπως εγκατεστημένες οθόνες, σύστημα πλοήγησης και ψυχαγωγίας, διαθέσιμες διεπαφές και τεχνικές απαιτήσεις για φωνητικό έλεγχο και σύστημα αναγνώρισης χειρονομιών. Τα χαρακτηριστικά σε κάθε επίπεδο του BMW Live Cockpit είναι προσαρμοσμένα για τα μοντέλα κάθε κατηγορίας. Το BMW Operating System 7.0 αναφέρεται στο πακέτο λογισμικού και τις λειτουργίες της νέας, πλήρως ψηφιακής φιλοσοφίας απεικόνισης και ελέγχου, που βασίζεται στις ψηφιακές ενδείξεις του BMW Live Cockpit Professional. Ο αριθμός της έκδοσης υποδηλώνει τις συνεχείς βελτιώσεις μέσω απομακρυσμένων αναβαθμίσεων του λογισμικού.