Το νέο BMW i4: Περισσότερες πληροφορίες

Κοινοποίησε το άρθρο

Με το πρώτο, αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο στην πολυτελή μεσαία κατηγορία, η BMW μεταφέρει τα βασικά χαρακτηριστικά της στην εποχή της μετακίνησης μηδενικών ρύπων – Η 5η γενιά BMW eDrive θα λανσαριστεί για πρώτη φορά στο BMW iX3 το 2020 και θα ακολουθήσουν τα BMW iNEXT και BMW i4 το 2021 – Προηγμένη τεχνολογία κυψελών μπαταριών για σπορ επιδόσεις και αυτονομία περίπου 600 χλμ. στο BMW i4.

 

Η καρδιά της μάρκας BMW χτυπά στην πολυτελή μεσαία κατηγορία. Μαζί με τις BMW Σειρά 4 Coupé, BMW Σειρά 4 Cabrio και BMW Σειρά 4 Gran Coupé, η BMW Σειρά 3 αναδεικνύει τα στοιχεία από τα οποία απορρέει η διάσημη οδηγική απόλαυση της μάρκας σε συμπυκνωμένη μορφή. Τώρα, η BMW μεταφέρει τα βασικά χαρακτηριστικά της μάρκας στην εποχή της ηλεκτρικής μετακίνησης – που ήταν και ο κύριος στόχος εξέλιξης του BMW i4.

Το πρώτο, αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο του BMW Group στην πολυτελή μεσαία κατηγορία συνδυάζει τη δυναμική συμπεριφορά, τη σπορ και κομψή σχεδίαση, την ανώτερη ποιότητα και την ευρυχωρία, την άνεση και τη λειτουργικότητα ενός τετράθυρου Gran Coupé με οδήγηση μηδενικών ρύπων. Αυτό προαναγγέλλει μία νέα εποχή οδηγικής απόλαυσης.

Το μέλλον της ηλεκτροκίνησης θα διαμορφωθεί από την πέμπτη γενιά της τεχνολογίας BMW eDrive, πρωτοπόρος της οποίας θα είναι το BMW iX3 – που θα παράγεται από το 2020 και μετά – και θα ακολουθήσουν τα BMW iNEXT και BMW i4. Με την πέμπτη γενιά της τεχνολογίας BMW eDrive, που περιλαμβάνει και τις τελευταίες καινοτομίες στον τομέα κυψελών μπαταριών, το BMW i4 θέτει νέα πρότυπα σπορ επιδόσεων, πετυχαίνοντας αυτονομία περίπου 600 km.

Το BMW i4 εντάσσεται στο πρόγραμμα μιας ολοκληρωμένης προϊοντικής επέλασης του BMW Group στο χώρο της ηλεκτροκίνησης. Η εταιρία διαθέτει αυτή τη στιγμή τη μεγαλύτερη γκάμα πλήρως ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών μοντέλων στο χώρο της αγοράς. Μέχρι το 2023, το BMW Group θα έχει 25 ηλεκτροκίνητα μοντέλα στο πρόγραμμά του.

Με μία προϊοντική γκάμα που περιλαμβάνει αποδοτικούς κινητήρες καύσης και σύγχρονα, plug-in υβριδικά και αμιγώς ηλεκτρικά συστήματα κίνησης, το BMW Group – μία εταιρία με παγκόσμια εμβέλεια – λαμβάνει υπόψιν διαφορετικές απαιτήσεις και προτιμήσεις των πελατών σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Ανεξάρτητα από το είδος κίνησης, όλα τα σημερινά και μελλοντικά μοντέλα προσφέρουν τη γνήσια οδηγική απόλαυση που αποτελεί στοιχείο ταυτότητας της μάρκας.