BMW Σειράς 3 και BMW Σειράς 5 : Νέες plug-in υβριδικές εκδόσεις

Κοινοποίησε το άρθρο

Συνδυασμός πρωτοποριακής ενεργειακής απόδοσης, εντυπωσιακής οικονομίας και οδηγικής απόλαυσης BMW στις νέες εισαγωγικές εκδόσεις των plug-in υβριδικών μοντέλων της BMW Σειράς 3 και BMW Σειράς 5.

Και στις δύο σειρές θα προστεθούν δύο ακόμα μοντέλα με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης από τον Μάρτιο του 2021. Οι  νέες εκδόσεις της BMW Σειράς 3 Sedan και BMW Σειράς 3 Touring καθώς και της BMW Σειράς 5 Sedan και BMW Σειράς 5 Series Touring, υιοθετούν την τέταρτη γενιά της τεχνολογίας BMW eDrive.

Με αυτόν τον τρόπο, το BMW Group συνεχίζει σταθερά την προϊοντική του επέλαση στο χώρο των ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Είναι ήδη σαφές ότι η ηλεκτροκίνηση εξελίσσεται σε σημαντικό μοχλό βιώσιμης ανάπτυξης για την εταιρεία.

Για το οικονομικό έτος 2021, το BMW Group στοχεύει να αυξήσει τις πωλήσεις ηλεκτροκίνητων οχημάτων κατά 50% περίπου συγκριτικά με το ήδη πολύ επιτυχημένο 2020.

Τα νέα plug-in υβριδικά μοντέλα της BMW Σειράς 3 και BMW Σειράς 5 έχουν τα απαραίτητα προσόντα για να προσελκύσουν περισσότερα target groups στην ηλεκτροκίνηση. Μόνο στη γκάμα της BMW Σειράς 3, θα διατίθενται ήδη τέσσερις plug-in υβριδικές εκδόσεις, από τις οποίες τρεις με προαιρετικό έξυπνο σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive.

Η BMW Σειρά 5 θα περιλαμβάνει πέντε εκδόσεις που θα συνδυάζουν σπορ χαρακτήρα, καθημερινή χρηστικότητα και καταλληλότητα για ταξίδια με ηλεκτροκίνηση μηδενικών ρύπων. Τρία από αυτά διατίθενται με ευφυές σύστημα τετρακίνησης (AWD), στάνταρ ή προαιρετικά.

Συνολικά, το BMW Group θα προσφέρει 15 μοντέλα BMW και ένα μοντέλο MINI με plug-in υβριδική τεχνολογία από τον Μάρτιο του 2021. Η νέα επέκταση της γκάμας αντιπροσωπεύει το επόμενο λογικό βήμα για ένα portfolio προϊόντων με 25 ηλεκτροκίνητα μοντέλα μέχρι το 2023.