BMW i3 : Eξι χρόνια από τότε που λανσαρίστηκε

Κοινοποίησε το άρθρο
Πρωτοπόρος της βιώσιμης μετακίνησης και δρομέας μεγάλων αποστάσεων – μέσα σε έξι χρόνια από τότε που λανσαρίστηκε, το BMW i3 έχει αποδειχτεί ένα άκρως επιτυχημένο μοντέλο και σύμβολο της ηλεκτροκίνησης.
Από τότε που κυκλοφόρησε στην αγορά είναι το πιο δημοφιλές ηλεκτροκίνητο μοντέλο στην πολυτελή compact κατηγορία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

MINI Aceman : Ηλεκτρικό crossover πόλης (video)

Το Aceman είναι ένα ηλεκτρικό πενταθέσιο MINI, ιδανικό για τις αστικές μετακινήσεις διατηρώντας παράλληλα την ευελιξία και τη λειτουργικότητα ενός Crossover       Η MINI επιστρέφει στη...

MITSUBISHI “Diamond Bonus Deals” με όφελος πάνω από 4.000 ευρώ

Το νέο προωθητικό πρόγραμμα "Diamond Bonus Deals" της MITSUBISHI Motors προσφέρει σημαντικά προνόμια για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τα νέα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας     Τα...

Ένας 12χρονος Έλληνας στο Karting Academy Trophy 2024

  Από τα θρανία στις πίστες θα βρεθεί ο Νικόλας Καραγιάννης, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στο FIA Karting Academy Trophy 2024. Έναν θεσμό...

Πάνω από 165.000 οχήματα έχουν πουληθεί σε όλο τον κόσμο μέχρι σήμερα, με τον αριθμό πωλήσεων να αυξάνεται σταθερά χρόνο με το χρόνο.

Το BMW i3 διαθέτει πειστικές ικανότητες για καθημερινή χρήση, προσφέροντας μία αίσθηση οδηγικής απόλαυσης εμπνευσμένης από το μέλλον και έμφυτη ευελιξία που δεν σταματά στην κάλυψη μικρών αποστάσεων σε μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές. Αυτό επιβεβαιώνεται από την εμπειρία που έχουν αποκτήσει και είναι πρόθυμοι να μοιραστούν πρωτοπόροι της ηλεκτροκίνησης που διανύουν τακτικά μεγαλύτερες αποστάσεις με το BMW i3 τους και έχουν καλύψει πάνω από 200.000 χιλιόμετρα με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

 

Φορτωμένο με οραματικές τεχνολογίες και παραμένοντας σταθερά στην κορυφή των πωλήσεων, το BMW i3 έχει αναδειχθεί σε icon από το 2013 που έφτασε στην αγορά. Το BMW Group θα συνεχίσει την εξέλιξη του οχήματος και προς το παρόν σχεδιάζει να επεκτείνει την παραγωγή μέχρι το 2024. Οι πελάτες τονίζουν κυρίως την αξιοπιστία, αντοχή και ωφέλιμη αυτονομία του BMW i3, είτε στις υψηλές θερμοκρασίες της Ν. Αφρικής, είτε στο ψύχος της Σουηδίας.

Το πρώτο, πλήρως ηλεκτρικό όχημα του BMW Group έχει αποδειχτεί εδώ και αρκετά χρόνια ότι είναι ένα οικονομικό μέσο μεταφοράς, απόλυτα κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Οι πελάτες που παρέλαβαν το BMW i3 τους λίγο μετά το λανσάρισμά του και από τότε έχουν δοκιμάσει την αντοχή του οχήματος και της αρχικής μπαταρίας του σε πραγματικές συνθήκες, χρησιμοποιούν βιώσιμη μετακίνηση όχι μόνο για τις συνήθεις καθημερινές διαδρομές, αλλά και για μεγαλύτερες αποστάσεις, ακόμα και στις διακοπές.