BMW M3 Competition δεν ισιώνει ποτέ στα χιόνια ! (+video)

Κοινοποίησε το άρθρο
BMW M3 Competition

Ήρθε η “Μήδεια”, χιόνια θα πέσουν σε ορεινά και πεδινά, κρύο και ότι πρέπει για παιχνίδια με το αυτοκίνητο. Αν είναι και BMW M3 Competition τί άλλο θέλεις…

Πάντα βέβαια σε ελεγχόμενο περιβάλλον και με μέτρα ασφαλείας.
Όπως πράττει ο Ισπανός οδηγός αγώνων Jose Manuel De Los Milagros στη πίστα Jarama, της Μαδρίτης η οποία τις προηγούμενες μέρες δέχθηκε βαρύ πλήγμα από τον χιονιά, που παρέλυσε την χώρα.

Στις νέες BMW M3 Competition Sedan και BMW M4 Competition Coupé, η έκδοση με 375 kW/510 hp του υψηλόστροφου κινητήρα συνεργάζεται με ένα οκτατάχυτο κιβώτιο M Steptronic με Drivelogic.

Μετρώντας 35 χρόνια αφότου η πρώτη BMW M3 έκανε την εμφάνισή της στην αυτοκινητιστική σκηνή, η BMW M GmbH παρουσιάζει την τελευταία γενιά των σπορ μοντέλων υψηλών επιδόσεων στην πολυτελή μεσαία κατηγορία.

Οι νέες εκδόσεις προάγουν τον απαράμιλλο συνδυασμό αγωνιστικών επιδόσεων και άριστης καθημερινής χρηστικότητας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Τα δύο μοντέλα θα διατίθενται επίσης (κατ’ εκτίμηση από το καλοκαίρι του 2021) με σύστημα τετρακίνησης M xDrive.

Οι νέες BMW M3 Sedan και BMW M3 Competition Sedan

Επομένως, οι πελάτες μπορούν να επιλέγουν από τέσσερα διαφορετικά προφίλ για τον χαρακτήρα του sedan ή του coupé τους.

Το λανσάρισμα των νέων σπορ μοντέλων στην αγορά προγραμματίζεται για το Μάρτιο του 2021. Όπως και οι αντίστοιχες αυτοκινητιστικές φιλοσοφίες τους, τα διαθέσιμα κινητήρια σύνολα προσφέρουν στους πελάτες πολλές δυνατότητες ώστε να διαμορφώσουν τα αυτοκίνητα σύμφωνα με τις προσωπικές τους προτιμήσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=qiYVW-2q7yI&feature=emb_logo