Tο βραβείο Autonis 2019 στην BMW Σειρά 3

Κοινοποίησε το άρθρο

Η νέα BMW Σειρά 3 ανεβάζει για μία φορά ακόμα τον πήχη στον τομέα των σπορ επιδόσεων στην πολυτελή μεσαία κατηγορία χάρη, στην προηγμένη τεχνολογία κινητήρων και πλαισίου της. Η τελευταία γενιά των μοντέλων BMW Σειράς 3 Sedan και BMW Σειράς 3 Touring κερδίζει τις εντυπώσεις με ένα νέο γοητευτικό αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίσιμο στυλ BMW και με τις προηγμένες καινοτομίες της στους τομείς ελέγχου/λειτουργίας, συστημάτων υποβοήθησης και συνδεσιμότητας.

Πραγματικά, η ελκυστική σχεδίαση και η προηγμένη συνδεσιμότητα βοήθησαν το σπορ Sedan και το δυναμικό, κομψό Touring να διασφαλίσουν μία σειρά από νίκες στις ψηφοφορίες αναγνωστών που οργάνωσαν πρόσφατα τα περιοδικά auto, motor und sport και Moove. Η BMW Σειρά 3 απέσπασε τον τίτλο της καλύτερης σχεδίασης νέου αυτοκινήτου της χρονιάς, με το βραβείο Autonis 2019. Επίσης, κατέκτησε την πρώτη θέση στο θεσμό Car Connectivity Award διεκδικώντας τον τίτλο του καλύτερου συνδεδεμένου αυτοκινήτου στην κατηγορία ‘Connected Cars’.

Η BMW κέρδισε τρεις ακόμα διακρίσεις στη φετινή έκδοση του θεσμού Car Connectivity Award. Σε ψηφοφορία αναγνωστών των περιοδικών, το BMW Live Cockpit Professional, το πακέτο Driving Assistant Professional και το Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System κέρδισαν το καθένα την πρώτη θέση στις αντίστοιχες κατηγορίες τους. Τα συστήματα που διακρίθηκαν αναβαθμίζουν την οδηγική απόλαυση, ασφάλεια και άνεση σε αρκετά μοντέλα της μάρκας. Τα βραβεία δόθηκαν στα πλαίσια ειδικής τελετής απονομής στη Στουτγάρδη.

 

Γοητευτική σχεδίαση, προηγμένη συνδεσιμότητα: διπλή επιτυχία για τη νέα BMW Σειρά 3.

Η σχεδίαση της νέας BMW Σειράς 3 είναι μία σύγχρονη εκδοχή της σπορ κομψότητας για την οποία φημίζεται η BMW, ενώ η κατάκτηση του Autonis 2019 αποδεικνύει περίτρανα την απήχηση που έχει στο κοινό. Συγκεντρώνοντας το 32,3% των ψήφων, η νέα BMW Σειρά 3 ήταν αδιαμφισβήτητα νικήτρια στην κατηγορία της. Ήταν η 14η φορά που η ψηφοφορία των αναγνωστών έκρινε τους νικητές του Autonis. Περισσότεροι από 13.700 αναγνώστες του περιοδικού auto, motor und sport συμμετείχαν στην τελευταία ψηφοφορία και κλήθηκαν να επιλέξουν τα αγαπημένα τους από 100 νέα μοντέλα σε δέκα κατηγορίες οχημάτων.

Το Car Connectivity Award τίθεται επίσης σε δημόσια ψηφοφορία, και πάνω από 12.000 αναγνώστες των περιοδικών auto, motor und sport και Moove συμμετείχαν στην έκτη του έκδοση. Συστήματα και τεχνολογίες της BMW που έχουν ξεχωρίσει στους τομείς συνδεσιμότητας, πλοήγησης, υποβοήθησης και ήχου απέσπασαν τις περισσότερες ψήφους σε τέσσερις από τις έντεκα κατηγορίες. Η νέα BMW Σειρά 3 θριάμβευσε στην κατηγορία Connected Cars, συγκεντρώνοντας το 35,7% των ψήφων.

Η νέα BMW Σειρά 3 Sedan ήταν το πρώτο νέο μοντέλο της μάρκας, το οποίο προσέφερε προαιρετικά το BMW Intelligent Personal Assistant. Και η νέα BMW Σειρά 3 Series προσφέρει επίσης μία εξαιρετική γκάμα διαδικτυακών λειτουργιών που αυξάνουν τα επίπεδα άνεσης, πρακτικότητας, ασφάλειας και οδηγικής απόλαυσης – από Real Time Traffic Information, On-Street Parking Information, προειδοποιήσεις κινδύνων, BMW Online services, Remote Services και BMW Digital Key μέχρι άριστη διάδραση μεταξύ αυτοκινήτου και ψηφιακών συσκευών οδηγού μέσω του BMW Connected.