Νέο Ë-C4 C-Cross – 100% Electric : Ηλεκτρική υπεροχή για όλους εσάς !

Κοινοποίησε το άρθρο

Το νέο Ë-C4 C-Cross – 100% Electric ενσωματώνει την υψηλή τεχνολογία και τη σύγχρονη ηλεκτρική, βιώσιμη κινητικότητα, ενισχύοντας την άνεση και την ευελιξία στη χρήση.

Μετά το C5 Aircross SUV, Ami, ë-Jumpy και ë-SpaceTourer, το νέο Ë-C4 C-Cross – 100% Electric σας επιτρέπει να οδηγείτε σε ηλεκτρική λειτουργία καθημερινά, σε ένα σιωπηλό και πολιτισμένο εσωτερικό, που είναι άνετο και απόλυτα φιλόξενο. Με την ηλεκτρική λειτουργία, οι επιβάτες τυλίγονται σε μια αύρα ηρεμίας.

Η αθόρυβη λειτουργία, η ομαλή κίνηση του οχήματος, η ευχαρίστηση της οδήγησης, η άνεση από την ανάρτηση, τα μαλακά καθίσματα Advanced Comfort, η μόνωση της καμπίνας από τους κραδασμούς, η εργονομία και η ευκολία χρήσης των διεπαφών και των ειδικών υπηρεσιών – όλα συμβάλλουν στην ενίσχυση της άνεσης για όλους τους επιβάτες.

Η οδήγηση του νέου e-C4 100% Electric, σημαίνει:
– Οι εκπομπές CO2 είναι μηδενικές για ικανοποίηση της περιβαλλοντικής και οικολογικής συνείδησης των πελατών
– Μηδενικός θόρυβος κατά την οδήγηση
– Μηδενικές δονήσεις, μηδενικοί κραδασμοί, μηδενικές αλλαγές ταχυτήτων, για απόλυτα ομαλή οδήγηση
– Άμεσα διαθέσιμη ροπή για τον οδηγό που θέλει και τις επιδόσεις
– Απομακρυσμένες προγραμματιζόμενες υπηρεσίες για απόλυτη ηρεμία στις καθημερινές μετακινήσεις
– Μειωμένο κόστος χρήσης και συντήρησης

Ο ηλεκτρικός κινητήρας είναι ιδιαίτερα δυνατός, με ισχύ 136 ίππων, άμεσα διαθέσιμη ροπή 260 Nm για καθαρή, γραμμική επιτάχυνση. Η επιτάχυνση από στάση έως τα 100 km/h γίνεται σε 9,7 δευτερόλεπτα στο πρόγραμμα Sport και η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 150 χλμ/ώρα.

Η μπαταρία είναι 400 V Li-Ion με χωρητικότητα 50 kWh. Για ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά, η μπαταρία είναι εγγυημένη για 8 χρόνια ή 160.000 χλμ για το 70% της χωρητικότητά της στη φόρτιση.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΤIΣΗΣ
Στo Mode 4, σε ταχυφορτιστή 100 kW, η μπαταρία επαναφορτίζεται με ρυθμό 10 km/min, πράγμα που σημαίνει πως σε 30 λεπτά της ώρας, έχει φορτίσει στο 80%.

Στο Mode 3, με wall box οικιακό 32 A η επαναφόρτιση της μπαταρίας επιταχύνεται και διαρκεί 7,5 ώρες σε μονοφασικό ρεύμα ή ακόμη και 5 ώρες σε τριφασικό, με τη χρήση του standard εσωτερικού φορτιστή 11 kW.

Για να κάνει τη ζωή ευκολότερη για τους πελάτες και να τους επιτρέψει να απολαμβάνουν το ηλεκτρικό τους όχημα με ταχύτερους χρόνους φόρτισης σε καθημερινή βάση, η Citroën φροντίζει τα πάντα και προσφέρει μια λύση «one-stop shop» για την εγκατάσταση ενός Wall Box στο σπίτι. Με τον τρόπο αυτό και την παράλληλη χρήση της εφαρμογής MyCitroën οι πελάτες προγραμματίζουν τη φόρτιση του οχήματος για να ωφελούνται από τα ωράρια οικονομικού ρεύματος όπου κι αν βρίσκονται.