CITROËN C3 SAINT JAMES LIMITED EDITION: Περιορισμένη ειδική έκδοση

Κοινοποίησε το άρθρο
C3 Saint James

Η Citroën και η Saint James είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της νέας τους συνεργασίας, μέσω της περιορισμένης ειδικής έκδοσης C3 Saint James.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

NISSAN Concepts : Το μέλλον ξεκινά από την Κίνα (video)

Πρωτότυπα μοντέλα για όλες τις διαθέσεις, που θα καλύπτουν τις μελλοντικές ανάγκες κινητικότητας παρουσίασε η NISSAN στην Κίνα       Δεν υπάρχει πλέον εταιρεία που να προγραμματίζει...

VIDEO : Χαλαρωτικό οδοιπορικό στη Μαγιόρκα με Mustang Mach-E

  Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε, ταξιδεύοντας στην πανέμορφη Μαγιόρκα «οδηγώντας» μια αθόρυβη Mustang Mach-E     Το Ford Scenic Project, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον καταξιωμένο Βρετανό...

DFSK: Νέα μάρκα στην Ελλάδα – Ποια μοντέλα έρχονται (video)

  Η DFSK, μια εταιρεία τα μοντέλα της οποίας κυκλοφορούν σε περισσότερες από 70 χώρες, εισάγεται πλέον επίσημα και στην Ελλάδα, από τον όμιλο εταιρειών...

Το Citroën C3 είναι το best seller της Citroën παγκοσμίως. Είναι ένα   μοντέρνο, στιβαρό και ασφαλές αυτοκίνητο πόλης με πολυδιάστατη προσωπικότητα, που προσφέρει απαράμιλλη άνεση.

Αυτός ο μοναδικός σχεδιασμός του, το καθιστά ένα εξαιρετικό μέσο για να εκφραστούν οι δύο μάρκες που προσφέρουν προϊόντα τα οποία διευκολύνουν την καθημερινότητα με στυλ και πρακτικότητα. Το C3 Saint James απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας, με αισιόδοξο πνεύμα, αναζητώντας τάσεις, αναζητώντας μόδα και ξεχωριστό σχέδιο.

C3 Saint James Το Citroën C3 μπορεί να εξατομικευτεί κατά βούληση και είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα δημιουργίας για τα τμήματα styling των δύο εμπορικών σημάτων, τα οποία είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν την τεχνογνωσία και τη δημιουργικότητά τους για να αναπτύξουν αυτήν την αποκλειστική έκδοση.

Η περιορισμένη ειδική έκδοση του C3 Saint James θα είναι ήδη διαθέσιμη στη Γαλλία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τις Κάτω Χώρες, την Ιαπωνία και την Ελλάδα.