Η Μπαρτσελόνα στο ρυθμό της CUPRA

Κοινοποίησε το άρθρο

Οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας της Μπαρτσελόνα παρέλαβαν τα καινούρια και εξατομικευμένα CUPRA με τα οποία θα κυκλοφορούν στο εξής.

 

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία για την Μπαρτσελόνα ολοκληρώθηκε η ποδοσφαιρική σαιζόν στην Ισπανία. Η «Μπάρτσα» κατέκτησε τόσο τη La Liga όσο και το Copa del Rey.

Πριν λίγο καιρό πάντως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλα νέα μοντέλα της CUPRA. Αλλά και να διαλέξουν το μοντέλο με το οποίο θα κυκλοφορούν, αφού τα CUPRA είναι τα επίσημα αυτοκίνητα της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μπαρτσελόνα.

Δείτε εδώ πιο μοντέλο της CUPRA διάλεξε ο κάθε ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα.

Η παράδοση των αυτοκινήτων μάλιστα έγινε με ιδιαίτερο τρόπο. Αφού οι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα που είναι ιδιοκτήτες CUPRA, κλήθηκαν να φέρουν τα κλειδιά των αυτοκινήτων τους στον αγώνα με τη Μαγιόρκα.

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, μία “Key Cam” σάρωσε τις κερκίδες επιλέγοντας τους φιλάθλους, που επέδειξαν με υπερηφάνεια τα κλειδιά τους για να παρουσιάσουν τα νέα αυτοκίνητα στην ομάδα.

Οι 22 παίκτες μαζί με τον προπονητή Hansi Flick υποδέχθηκαν τους 11 τυχερούς φιλάθλους στο Ciutat Esportiva Joan Gamper. Παρέδωσαν τα κλειδιά των εξατομικευμένων αυτοκινήτων, στον CUPRA ambassador Marc ter Stegen, στους αρχηγούς της ομάδας Ronald Araujo, Frenkie de Jong, Raphinha, και Pedri. Καθώς επίσης και στους Robert Lewandowski, Dani Olmo, Gavi, Alejandro Balde και Fermín López.

Υπενθυμίζουμε ότι το CUPRA Formentor, το νέο Terramar και το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV coupe το Tavascan ήταν οι κορυφαίες επιλογές μεταξύ των παικτών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ράλι Ντακάρ 2027: Αλλάζει χώρα ο αγώνας – Πού θα διεξαχθεί, πότε επιστρέφει στη...

0
Το Ράλι Ντακάρ 2027 δεν θα διεξαχθεί στη Σαουδική Αραβία. Η διοργάνωση μεταφέρεται σε άλλη χώρα, ενώ το Βασίλειο θα φιλοξενήσει τον αγώνα το 2028.
FIAT Multiplina: Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο των 3 μέτρων που χωράει 4 επιβάτες!

FIAT Multiplina: Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο των 3 μέτρων που χωράει 4 επιβάτες!

0
Το FIAT Multiplina είναι ένα ηλεκτρικό τετραθέσιο concept μήκους 3,04 μέτρων. Δείτε τη σχεδίαση, τις διαστάσεις και τη σύνδεσή του με το ιστορικό FIAT 600 Multipla.
Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών άνω των 3,5 τόνων την 28η Οκτωβρίου 2026

28η Οκτωβρίου 2026: Πού απαγορεύεται η κυκλοφορία φορτηγών – Όλες οι ώρες και οι...

0
28η Οκτωβρίου 2026: Δείτε πότε ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών άνω των 3,5 τόνων, σε ποιους δρόμους και ποια οχήματα εξαιρούνται.
Αυτοκινητοβιομηχανία: Πάνω από 6 εκατομμύρια εργαζόμενοι στην Ευρώπη – Πώς αλλάζει ο κλάδος

Αυτοκινητοβιομηχανία: Πάνω από 6 εκατομμύρια εργαζόμενοι στην Ευρώπη – Πώς αλλάζει ο κλάδος

0
Πάνω από 6 εκατομμύρια εργαζόμενοι στην ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία. Πώς ηλεκτροκίνηση, Κίνα και ψηφιοποίηση αλλάζουν τις θέσεις εργασίας.

LEPAS Aura: Το concept car με την…αύρα της λεοπάρδαλης (video)

0
Η LEPAS παρουσιάζει το Aura, ένα εντυπωσιακό concept car με σχεδίαση εμπνευσμένη από τη λεοπάρδαλη, νέα φωτιστικά σώματα και τρία χρώματα.
Η iCAUR έρχεται στην Ελλάδα – Πρεμιέρα για το V27 με 456 ίππους και αυτονομία 900 χλμ.

Η iCAUR έρχεται στην Ελλάδα – Πρεμιέρα για το V27 με 456 ίππους και...

0
Η iCAUR εισέρχεται στην ελληνική αγορά μέσω του Ομίλου Emil Frey. Πρώτο μοντέλο το V27 REEV, με ηλεκτρική κίνηση και συνολική αυτονομία άνω των 900 χλμ.
INEOS Grenadier: Το σκληροτράχηλο 4x4 με κινητήρες BMW έρχεται στην Ελλάδα

INEOS Grenadier: Το σκληροτράχηλο 4×4 με κινητήρες BMW έρχεται στην Ελλάδα

0
Το INEOS Grenadier Station Wagon έρχεται στην Ελλάδα από την GA Motors. Δείτε τους κινητήρες BMW, τις δυνατότητες 4x4 και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Νέο HYUNDAI Tucson: Με 292 ίππους, αυτονομία 81 χλμ. και εντυπωσιακή έκδοση N Line

0
Το νέο HYUNDAI Tucson έρχεται στην Ευρώπη με έως 292 ίππους, ηλεκτρική αυτονομία 81 χλμ., τεχνολογία νέας γενιάς και σπορ έκδοση N Line.