Ο Mattias Ekström νέος πρεσβευτής της CUPRA

Κοινοποίησε το άρθρο

Για να συνεχίσει να οδηγεί το μέλλον του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η CUPRA υπέγραψε συνεργασία με τον Mattias Ekström ως το νέο πρεσβευτή της μάρκας. Ο Σουηδός οδηγός γίνεται μέλος της ομάδας προκειμένου να συμβάλλει στην εφαρμογή της ηλεκτρικής στρατηγικής αγώνων της CUPRA. Επιπλέον, ο Ekström γίνεται ο επίσημος οδηγός του ηλεκτρικού αγωνιστικού CUPRA e-Racer.

Η ξεχωριστή μάρκα αυτοκινήτων και η συνεργασία της με τον Σουηδό οδηγό αγώνων ενσαρκώνει το πνεύμα της καινοτομίας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η CUPRA είναι πρωτοπόρος στον αγωνιστικό κόσμο με το CUPRA e-Racer, το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο τουρισμού ενώ ο Ekström έχει ηγηθεί σε διαφορετικούς αγωνιστικούς θεσμούς όπως το πρωτάθλημα FIA World Rally Cross όπου δημιούργησε τη δική του ομάδα.

Από τώρα και στο εξής, η σύνδεση των δύο πλευρών στην πίστα θα δημιουργήσει το μονοπάτι για την καινοτομία των αγωνιστικών αυτοκινήτων. Ο Ekström θα παρευρεθεί ως πρεσβευτής της CUPRA στο περίπτερο της μάρκας στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της IAA της Φρανκφούρτης.

Ένας αγωνιστικός πρωτοπόρος Ο Mattias Ekström (Σουηδία, 1978) είναι πρωτοπόρος του FIA World Rallycross, δύο φορές πρωταθλητής DTM και τρεις φορές νικητής του Race of Champions. Έχει αγωνιστεί για περισσότερα από 25 χρόνια σε διάφορους αγώνες τουρισμού, ράλλυ και καρτ και θεωρείται ένας από τους πιο πολυτάλαντους οδηγούς στον κόσμο.