CUPRA Tavascan : Έρχεται στη γκάμα το 2024

Κοινοποίησε το άρθρο
CUPRA Tavascan

Η CUPRA θα λανσάρει το CUPRA Tavascan το 2024.

Το CUPRA Tavascan θα είναι το δεύτερο 100% ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας, μετά το CUPRA Born στα τέλη του τρέχοντος έτους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ένας 12χρονος Έλληνας στο Karting Academy Trophy 2024

  Από τα θρανία στις πίστες θα βρεθεί ο Νικόλας Καραγιάννης, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στο FIA Karting Academy Trophy 2024. Έναν θεσμό...

SMART Concept #5 για εκτός πόλης αποδράσεις

Το Concept #5 είναι το πιο ευρύχωρο και ευέλικτο όχημα της SMART μέχρι σήμερα, σηματοδοτώντας την είσοδο της μάρκας στην κατηγορία των premium μεσαίων...

Ο διάσημος πρώτος επιβάτης του ιπτάμενου αυτοκινήτου Klein Vision (video)

  Ο διάσημος μουσικός Jean Michel Jarre έγινε ο πρώτο επιβάτης που πέταξε με το ιπτάμενο αυτοκίνητο της εταιρείας Klein Vision       Ο καθηγητής Stefan Klein θεωρείται...

Κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Συνέντευξης Τύπου της εταιρείας, ο Wayne Griffiths ανακοίνωσε ότι η CUPRA θα λανσάρει το Tavascan το 2024. Το CUPRA Tavascan θα είναι το δεύτερο 100% ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας, μετά το CUPRA Born στα τέλη του τρέχοντος έτους.

Φέτος, η CUPRA θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας. Η πρόβλεψη της CUPRA είναι να διπλασιάσει τις πωλήσεις της και τον κύκλο εργασιών που το 2020 ανήλθε σε περίπου 900 εκατομμύρια ευρώ.

Η CUPRA θα ανοίξει επίσης νέες πόρτες στις πιο εξηλεκτρισμένες χώρες και σε νέες αγορές. Το 2022, η μάρκα θα ξεκινήσει  τη  λειτουργία της στην  Αυστραλία, ως βασική κίνηση  προς την επέκταση στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού.

«Η Αυστραλία είναι μια νέα αγορά και η CUPRA είναι μια νέα μάρκα. Οι πελάτες αναζητούν νέες μάρκες, υπάρχει ένα υψηλό εισόδημα μεσαίας τάξης και είναι μια προοδευτική κοινωνία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η CUPRA μπορεί να είναι επιτυχής σε αυτήν τη χώρα», δήλωσε ο Griffiths.