Νέο DACIA SANDERO: Το πληρέστερο και value for money μοντέλο

Κοινοποίησε το άρθρο
νέο DACIA SANDERO

Νέα πλατφόρμα, σύγχρονος εξοπλισμός, πιο δυναμική και σύγχρονη σχεδίαση για το νέο DACIA SANDERO

Το νέο DACIA SANDERO με τιμή από 11.980€, 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια

Τα Νέα Dacia SANDERO STREETWAY & STEPWAY ξεκινούν την εμπορική τους πορεία και στην ελληνική αγορά.

Πρόκειται για 2 ξεχωριστά, νέα μοντέλα, που έχουν συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις, είναι σύγχρονα, πλήρως εξοπλισμένα και απόλυτα χρηστικά, χωρίς να ξεχνάνε τις βασικές αξίες της Dacia, όπως η απλότητα και η αξιοπιστία, ενώ αιχμή του δόρατος είναι η ασυναγώνιστη τιμή τους.

Τα Νέα SANDERO STREETWAY & STEPWAY βασίζονται σε νέα πλατφόρμα, προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες, έχουν αυξημένη ενεργητική και παθητική ασφάλεια, εξοπλίζονται με νέους κινητήρες βενζίνης και διπλού καυσίμου (βενζίνης – υγραερίου) αλλά και με νέο, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων CVT, όπως και με ένα ολοκαίνουριο, χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

νέο DACIA SANDERO

Αποτελώντας μια αναβαθμισμένη εκδοχή της φιλοσοφίας των προκατόχων τους, τα  Νέα SANDERO STREETWAY & STEPWAY εξακολουθούν να προσφέρονται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, εξασφαλίζοντας κορυφαίο value-for-money.

ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Το εσωτερικό αναβαθμίστηκε σημαντικά σε όλα τα επίπεδα. Το ολοκαίνουριο ταμπλό είναι ακόμα πιο εργονομικό, κατασκευασμένο από αναβαθμισμένα υλικά, προσδίδοντας μια πιο σύγχρονη και ποιοτική συνολική εικόνα στο εσωτερικό, η οποία ενισχύεται από τα νέα υλικά που χρησιμοποιούνται στις πόρτες και στις ταπετσαρίες.

Τα Νέα SANDERO STREETWAY & STEPWAY προσφέρουν κορυφαίο επίπεδο ευρυχωρίας στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

νέο DACIA SANDEROΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Η νέα αρθρωτή πλατφόρμα CMF του Groupe Renault, που χρησιμοποιείται στα Νέα SANDERO STREETWAY & STEPWAY, συνδυάζει μεγαλύτερη ακαμψία, στιβαρότητα και περιορισμένο βάρος.  Έτσι, συμβάλλει στον περιορισμό των ρύπων και τη συμβατότητα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές των τεστ πρόσκρουσης και εκπομπών ρύπων.

ΟΔΗΓΗΣΗ

Τα Νέα SANDERO STREETWAY & STEPWAY διαθέτουν νέο εμπρός άξονα, με μπράτσα τετραγωνικής διατομής, επιτυγχάνοντας καλύτερη απορροφητικότητα κραδασμών και καλύτερη απόκριση από το σύστημα διεύθυνσης.

Η σταθερότητα έχει βελτιωθεί και το μεταξόνιο έχει μεγαλώσει με στόχο την καλύτερη απόκριση του αυτοκινήτου στις στροφές. Οι νέες βάσεις του κινητήρα ελαχιστοποιούν τους κραδασμούς που περνούν στην καμπίνα των επιβατών.

νέο DACIA SANDERO 

ΓΚΑΜΑ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ EURO 6D-FULL

Οι νέοι κινητήρες των Νέων SANDERO STREETWAY & STEPWAY πληρούν τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ρύπων, Euro 6D-Full, που ισχύουν από 1 Ιανουαρίου του 2021.

  • 1.0 SCe 65 (μόνο στο Νέο SANDERO STREETWAY): ατμοσφαιρικός, 3κύλινδρος, 1 λίτρου, που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων.
  • 1.0 TCe 90: turbo, 3κύλινδρος, 1 λίτρου, που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή με αυτόματο κιβώτιο CVT.
  • 1.0 TCe 100 LPG: turbo, 3κύλινδρος, 1 λίτρου, διπλού καυσίμου (βενζίνης- υγραερίου), που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων

νέο DACIA SANDEROΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ CVT

Με το νέο αυτόματο κιβώτιο CVT (Continuously Variable Transmission), οι αλλαγές των ταχυτήτων γίνονται σχεδόν ανεπαίσθητα, χαρίζοντας μια ομαλή αίσθηση, χάρη στη συνεχή επιτάχυνση. Σε συνδυασμό με τον κινητήρα 1.0 TCe 90, επιτυγχάνεται χαμηλότερη κατανάλωση και χαμηλότερες εκπομπές του CO2 (έως – 11%). 

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

STREETWAY 1.0 SCe 65hp LIFE          11.980 €

STREETWAY 1.0 TCe 90hp LIFE           13.420 €

STREETWAY 1.0 TCe 90hp STYLE                 13.880 €

STREETWAY 1.0 TCe 90hp STYLE CVT          15.580 €

STREETWAY 1.0 TCe 100hp LIFE LPG           13.820 €

STREETWAY 1.0 TCe 100hp STYLE LPG        14.280 €

STEPWAY 1.0 TCe 90hp LIFE                         14.380 €

STEPWAY 1.0 TCe 90hp STYLE                   15.480 €

STEPWAY 1.0 TCe 90hp STYLE CVT              17.280 €

STEPWAY 1.0 TCe 100hp LIFE LPG               14.780 €

STEPWAY 1.0 TCe 100hp STYLE LPG           15.880 €

Τα Νέα SANDERO STREETWAY & STEPWAY καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών, καθώς και δωρεάν οδική βοήθεια 3 ετών.