Νέο DACIA SANDERO STREETWAY: Ικανοποιεί όλες τις ανάγκες από 11.980€

Κοινοποίησε το άρθρο
νέο DACIA SANDERO STREETWAY

Νέα πλατφόρμα, σύγχρονος εξοπλισμός, πιο δυναμική και σύγχρονη σχεδίαση, προσφέροντας όλα όσα χρειάζεται ο καταναλωτής, αλλά και κορυφαίο value for money χαρακτήρα από το νέο DACIA SANDERO STREETWAY

Το Νέο SANDERO STREETWAY δείχνει το δρόμο στην πόλη, αφού έχει έρθει για να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες για αστικές μετακινήσεις με τον πλέον εύκολο, γρήγορο, ευέλικτο και οικονομικό τρόπο.

Με τονισμένους τους ώμους και τους θόλους των τροχών, το νέο DACIA SANDERO STREETWAY αναδύει μια έντονη προσωπικότητα και μια αίσθηση στιβαρότητας.

Παράλληλα, οι γραμμές του είναι πιο ρευστές, χάρη στην πιο αεροδυναμική τοποθέτηση του παρ-μπριζ, τη χαμηλότερη γραμμή οροφής (κατά 1 εκ.), αλλά και της κεραίας, που είναι, πλέον, τοποθετημένη στο πίσω μέρος της οροφής.

νέο DACIA SANDERO STREETWAYΠαρά το ότι η απόσταση από το έδαφος παραμένει ίδια με του προηγούμενου μοντέλου (στα 133 χλστ. με φορτίο), το νέο DACIA SANDERO STREETWAY μοιάζει να «κάθεται» χαμηλότερα, κυρίως εξαιτίας των πιο φαρδιών μετατροχίων, αλλά και των πληθωρικών τροχών.

ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Τα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα, εγκαινιάζουν τη νέα φωτεινή υπογραφή της Dacia, σχήματος «Y». Χάρη στη νέα υπογραφή, το Νέο SANDERO STREETWAY έχει ισχυρή σχεδιαστική ταυτότητα.

Οι εμπρός LED προβολείς προσφέρονται στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων και βελτιώνουν αισθητά την ορατότητα τη νύχτα (κατά 37% την εμβέλεια της δέσμης και κατά 9% το εύρος της).

νέο DACIA SANDERO STREETWAY

Οι χειρολαβές των θυρών έχουν εργονομικό σχήμα και είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε να αναδύουν έναν αέρα ποιότητας. Διατίθεται, πλέον, ηλεκτρικό άνοιγμα στο κάτω μέρος της πόρτας του πορτμπαγκάζ, βελτιώνοντας έτσι και την εμφάνιση αλλά και την πρακτικότητα.

Το νέο σχήμα των θυρών και των πλευρικών καθρεφτών συμβάλλει στη βελτίωση της αεροδυναμικής του αυτοκινήτου, ενώ περιορίζει και τους αεροδυναμικούς θορύβους ώστε να μην ενοχλούν τους επιβάτες.