Το μοντέλο με τον κορυφαίο value for money χαρακτήρα

Κοινοποίησε το άρθρο
νέο SANDERO STREETWAY

Εξακολουθεί να προσφέρεται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, εξασφαλίζοντας κορυφαίο value-for-money και αποτελεί μια αναβαθμισμένη εκδοχή της φιλοσοφίας του προκατόχου του

 

Το νέο SANDERO STREETWAY βασίζεται σε νέα πλατφόρμα, προσφέρει περισσότερες δυνατότητες, έχει αυξημένη ενεργητική και παθητική ασφάλεια, εξοπλίζεται με νέους κινητήρες βενζίνης και διπλού καυσίμου (βενζίνης – υγραερίου) αλλά και με νέο, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων CVT, όπως και με ένα ολοκαίνουριο, χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ένας 12χρονος Έλληνας στο Karting Academy Trophy 2024

  Από τα θρανία στις πίστες θα βρεθεί ο Νικόλας Καραγιάννης, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στο FIA Karting Academy Trophy 2024. Έναν θεσμό...

SMART Concept #5 για εκτός πόλης αποδράσεις

Το Concept #5 είναι το πιο ευρύχωρο και ευέλικτο όχημα της SMART μέχρι σήμερα, σηματοδοτώντας την είσοδο της μάρκας στην κατηγορία των premium μεσαίων...

Ο διάσημος πρώτος επιβάτης του ιπτάμενου αυτοκινήτου Klein Vision (video)

  Ο διάσημος μουσικός Jean Michel Jarre έγινε ο πρώτο επιβάτης που πέταξε με το ιπτάμενο αυτοκίνητο της εταιρείας Klein Vision       Ο καθηγητής Stefan Klein θεωρείται...

Το Νέο SANDERO STREETWAY δείχνει το δρόμο στην πόλη, αφού έχει έρθει για να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες για αστικές μετακινήσεις με τον πλέον εύκολο, γρήγορο, ευέλικτο και οικονομικό τρόπο. Με τονισμένους τους ώμους και τους θόλους των τροχών, το Νέο SANDERO STREETWAY αναδύει μια έντονη προσωπικότητα και μια αίσθηση στιβαρότητας.

Παράλληλα, οι γραμμές του είναι πιο ρευστές, χάρη στην πιο αεροδυναμική τοποθέτηση του παρ-μπριζ, τη χαμηλότερη γραμμή οροφής (κατά 1 εκ.), αλλά και της κεραίας, που είναι, πλέον, τοποθετημένη στο πίσω μέρος της οροφής.

Παρά το ότι η απόσταση από το έδαφος παραμένει ίδια με του προηγούμενου μοντέλου (στα 133 χλστ. με φορτίο), το All-new SANDERO μοιάζει να «κάθεται» χαμηλότερα, κυρίως εξαιτίας των πιο φαρδιών μετατροχίων, αλλά και των πληθωρικών τροχών.

ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Τα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα, εγκαινιάζουν τη νέα φωτεινή υπογραφή της Dacia, σχήματος «Y». Χάρη στη νέα υπογραφή, το Νέο SANDERO STREETWAY έχει ισχυρή σχεδιαστική ταυτότητα.

Οι εμπρός LED προβολείς προσφέρονται στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων και βελτιώνουν αισθητά την ορατότητα τη νύχτα (κατά 37% την εμβέλεια της δέσμης και κατά 9% το εύρος της).

Οι χειρολαβές των θυρών έχουν εργονομικό σχήμα και είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε να αναδύουν έναν αέρα ποιότητας. Διατίθεται, πλέον, ηλεκτρικό άνοιγμα στο κάτω μέρος της πόρτας του πορτμπαγκάζ, βελτιώνοντας έτσι και την εμφάνιση αλλά και την πρακτικότητα.

Το νέο σχήμα των θυρών και των πλευρικών καθρεφτών συμβάλλει στη βελτίωση της αεροδυναμικής του αυτοκινήτου, ενώ περιορίζει και τους αεροδυναμικούς θορύβους ώστε να μην ενοχλούν τους επιβάτες.

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

STREETWAY 1.0 SCe 65hp LIFE          11.980 €

STREETWAY 1.0 TCe 90hp LIFE           13.420 €

STREETWAY 1.0 TCe 90hp STYLE                 13.880 €

STREETWAY 1.0 TCe 90hp STYLE CVT          15.580 €

STREETWAY 1.0 TCe 100hp LIFE LPG           13.820 €

STREETWAY 1.0 TCe 100hp STYLE LPG        14.280 €

Τα Νέα SANDERO STREETWAY & STEPWAY καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών, καθώς και δωρεάν οδική βοήθεια 3 ετών.