Το πιο προσιτό compact crossover στην Ελληνική αγορά

Κοινοποίησε το άρθρο
compact crossover Νέο DANDERO STEPWAY

Χάρη στην αυξημένη απόστασή του από το έδαφος, αποτελεί το λειτουργικό compact crossover της γκάμας.

Η εντυπωσιακή εσωτερική και εξωτερική σχεδίασή του αποτελεί την καλύτερη απόδειξη του περιπετειώδους χαρακτήρα αυτού του compact crossover

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

LIVE TV : Δείτε live την εκκίνηση του Ράλι Κροατίας

Δείτε σε ζωντανή σύνδεση με το Ζάγκρεμπ, την εκκίνηση του Ράλι Κροατίας     Το ασφάλτινο Ράλι Κροατίας είναι ο τέταρτος αγώνας του WRC για το 2024...

MAZDA CX-80 : Big in Japan (video)

Το ολοκαίνουργιο CX-80 είναι πλέον η νέα ναυαρχίδα της MAZDA στην Ευρώπη, αφού πρόκειται για το πιο ευρύχωρο μοντέλο στην ευρωπαϊκή γκάμα της ιαπωνικής...

HYUNDAI i30 2024: Διακριτική αναβάθμιση

Διακριτική σχεδιαστική ανανέωση και αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας και ασφάλειας χαρακτηρίζουν το νέο HYUNDAI i30     Η ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία του HYUNDAI i30 συνεχίζεται, κάτι που σημαίνει...

Το Νέο DANDERO STEPWAY καθίσταται άμεσα αναγνωρίσιμο στο μπροστινό του μέρος από το ειδικά σχεδιασμένο, ανάγλυφο εμπρός καπό με τα τονισμένα τόξα, το χρωμιωμένο λογότυπο “Stepway” κάτω από τη γρίλια της μάσκας, καθώς και τα διακοσμητικά  γύρω από τους προβολείς ομίχλης.

Τόσο ο εμπρός όσο και ο πίσω προφυλακτήρας ενσωματώνουν μία μεταλλική ποδιά βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος, για προστασία από γδαρσίματα.

Το Νέο DANDERO STEPWAY διαθέτει τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες ενός crossover, όπως η αυξημένη απόσταση από το έδαφος στα 174 χλστ. – 4,1 εκ. παραπάνω από του Νέου SANDERO STREETWAY και ανάμεσα στις μεγαλύτερες τιμές της κατηγορίας των B-crossover – οι ράγες οροφής με το λογότυπο του μοντέλου, τα φαρδύτερα φρύδια στα φτερά και οι ειδικές ενισχύσεις στα μαρσπιέ των θυρών.

compact crossover Νέο DANDERO STEPWAYΑΡΘΡΩΤΕΣ ΡΑΓΕΣ ΟΡΟΦΗΣ  

Οι ράγες οροφής του Νέου DANDERO STEPWAY μπορεί να δείχνουν απλές και κομψές στην εμφάνιση, αλλά είναι και ιδιαίτερα πρακτικές, καθώς έχουν τη δυνατότητα «μεταμόρφωσης».

Με τη βοήθεια ενός κλειδιού που βρίσκεται στο ντουλαπάκι του συνοδηγού, μπορούν να αποσυναρμολογηθούν σε δευτερόλεπτα και να μετατραπούν σε σχάρα οροφής με ικανότητα μεταφοράς αποσκευών βάρους έως και 80 κιλών, όπως οι κανονικές μπάρες μεταφοράς.

Η έξυπνη αυτή πατέντα είναι μία ακόμη απόδειξη της φιλοσοφίας της Dacia: έξυπνα, πρακτικά, απλά και αξιόπιστα συστήματα.

compact crossover Νέο DANDERO STEPWAY

ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Το εσωτερικό αναβαθμίστηκε σημαντικά σε όλα τα επίπεδα. Το ολοκαίνουριο ταμπλό είναι ακόμα πιο εργονομικό, κατασκευασμένο από αναβαθμισμένα υλικά, προσδίδοντας μια πιο σύγχρονη και ποιοτική συνολική εικόνα στο εσωτερικό, η οποία ενισχύεται από τα νέα υλικά που χρησιμοποιούνται στις πόρτες και στις ταπετσαρίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΥΡΥΧΩΡΙΑ

Τα Νέα SANDERO STREETWAY & STEPWAY διαθέτουν τρείς θέσεις στο πίσω κάθισμα που μπορούν να φιλοξενήσουν τρεις ενήλικες, ενώ το πίσω κάθισμα διαθέτει δυνατότητα ασύμμετρης αναδίπλωσης την πλάτης (1/3 – 2/3).

Ο χώρος αποσκευών μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε οικογενειακή ανάγκη, με κορυφαία χωρητικότητα 410 λίτρων.

compact crossover Νέο DANDERO STEPWAY

Οι διάφοροι αποθηκευτικοί χώροι φθάνουν τα 21 λίτρα, με χώρο αποθήκευσης κάτω από το κεντρικό υποβραχιόνιο 1,4λ. (προαιρετικά), στις μπροστινές και πίσω πόρτες και στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων.

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

STEPWAY 1.0 TCe 90hp LIFE                         14.380 €

STEPWAY 1.0 TCe 90hp STYLE                   15.480 €

STEPWAY 1.0 TCe 90hp STYLE CVT              17.280 €

STEPWAY 1.0 TCe 100hp LIFE LPG               14.780 €

STEPWAY 1.0 TCe 100hp STYLE LPG           15.880 €

Τα Νέα SANDERO STREETWAY & STEPWAY καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών, καθώς και δωρεάν οδική βοήθεια 3 ετών.