Νέο DS 3: Αισθητική ανανέωση

Κοινοποίησε το άρθρο

Με…Παριζιάνικες πινελιές που το κάνουν ακόμα πιο κομψό έρχεται το νέο DS 3.

Το νέο DS 3, είναι ένα αυτοκίνητο που χαρακτηρίζεται από τη γαλλική του φινέτσα. Άλλωστε κατασκευάζεται στο Poissy στην περιοχή του Παρισιού, ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι ότι αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. Και την πρώτη του δημόσια εμφάνιση την έκανε στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι.
Ο σχεδιασμός του, διατηρεί τις κομψές του γραμμές, έχοντας όμως τώρα και πιο δυναμικά στοιχεία. Οι πιο εμφανείς διαφορές, παρουσιάζονται στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου.
Ξεχωρίζουν οι νέοι προβολείς LED, ενώ τα νέα φώτα ημέρας αποτελούνται από δύο γραμμές LED τοποθετημένες κάθετα στις δύο πλευρές του μπροστινού μέρους. Η αεροτομή και η μάσκα έχουν επανασχεδιαστεί, ενώ προσοχή στη λεπτομέρεια δίνεται επίσης στο φινίρισμα των σημάτων που τοποθετούνται στη μάσκα και το καπό με την προσθήκη ενός ανάγλυφου ένθετου Clous de Paris και μια ποικιλία χρωμάτων ανάλογα με την έκδοση του μοντέλου.

Στο εσωτερικό, υπάρχει το νέο τιμόνι και νέα διάταξη των χειριστηρίων και των διακοπτών για το infotainment. Μια νέα κεντρική οθόνη υψηλής ευκρίνειας 10,3 ιντσών προσφέρεται τώρα ως στάνταρ, με το νέο ενσωματωμένο σύστημα ψυχαγωγίας DS IRIS SYSTEM.

Το νέο DS 3 θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις βενζίνης, πετρελαίου και αμιγώς ηλεκτρικό. Οι κινητήρες καθώς και ο νέος ηλεκτροκινητήρας και η μπαταρία αυξημένης χωρητικότητας κατασκευάζονται στη Γαλλία.