Το νέο 500Χ Sport πρωταγωνιστεί στο περίπτερο της FCA Greece

Κοινοποίησε το άρθρο

Στην έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019» (9-17 Νοεμβρίου), η FCA Greece παρουσιάζει στο Ελληνικό κοινό την γκάμα μοντέλων των Fiat, Alfa Romeo και Jeep.

Κάθε μάρκα του Ομίλου διατηρώντας το δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα και προσανατολισμό καλύπτει διαφορετικά κοινά και ανάγκες, δημιουργώντας σαν σύνολο μια εξαιρετικά ευρεία γκάμα προϊόντων με μοναδικά χαρακτηριστικά. Παράλληλα το παρόν στην έκθεση θα δώσουν η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales της FCA και η FCA BANK, οι οποίες προσφέρουν πρωτοποριακές υπηρεσίες καθιστώντας πιο εύκολη, προσιτή και ευχάριστη την αγορά και χρήση ενός νέου αυτοκινήτου.

 

Με έμφαση στο στιλ και τη χρηστικότητα, τα μοντέλα της Fiat προσφέρουν μια απόλυτα σύγχρονη και φιλική προς το περιβάλλον λύση μετακίνησης. Για πρώτη φορά το Ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το νέο 500X Sport, ένα μοντέλο που συνδυάζει ιδανικά το ξεχωριστό στιλ του Ιταλικού SUV με τη δυναμική οδηγική συμπεριφορά ενός σπορ μοντέλου.

Την εντυπωσιακή εμφάνιση με τους τροχούς των 19”, τη διπλή απόληξη της εξάτμισης και τους σπορ προφυλακτήρες, συνοδεύει η νέα ανάρτηση με τα αμορτισέρ τεχνολογίας FSD που προσφέρει κορυφαία επίπεδα πρόσφυσης, χωρίς συμβιβασμούς στον τομέα της άνεσης. Το παρόν στο περίπτερο της FCA θα δώσει και η νέα έκδοση 500 Star, που βασισμένη στο θρυλικό μοντέλο αναβαθμίζει σε νέα επίπεδα την πολυτέλεια και τις δυνατότητες συνδεσιμότητας. Την παρουσία της οικογένειας 500 θα ολοκληρώσει το 500L που χάρη στην ευρυχωρία και την πρακτικότητα του έδωσε μια νέα διάσταση στο στιλ.