40 χρόνια Fiat Panda: 40 χρόνια ευρηματικότητα

Κοινοποίησε το άρθρο

Με το πέρασμα του χρόνου, το Fiat Panda απέκτησε τη φήμη του αυτοκινήτου που ήταν κατάλληλο για κάθε περίσταση. Βασιζόμενο στην πρακτική του φύση αγαπήθηκε από ένα ευρύ κοινό με πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Οι αγοραστές εδώ και 40 χρόνια αγαπούν το Panda για τις συμπαγείς διαστάσεις του, τις ευκολίες που παρέχει, το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα προσιτό, αλλά και γιατί είναι ένα αυτοκίνητο που χαίρεσαι να ζεις μαζί του. Μια σειρά πλεονεκτημάτων, τοποθετημένων με ιδιοφυή τρόπο μέσα σε ένα μικρό, χαριτωμένο κουτί.

Για να ανακαλύψουμε περισσότερα για τη δημιουργία αυτών των έξυπνων λύσεων που συνετέλεσαν στην τεράστια επιτυχία και των τριών γενιών του Panda, ο κ. Luca Napolitano, επικεφαλής των Fiat, Lancia & Abarth για την περιοχή ΕΜΕΑ, επισκέφθηκε το Heritage Hub στο Mirafiori για μια συζήτηση με τον κ. Roberto Giolito, Επικεφαλής της FCA Heritage, του οργανισμού που σαν στόχο έχει τη διατήρηση και προώθηση της ιστορικής κληρονομιάς των μαρκών του Ομίλου Fiat Chrysler Automobiles.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

MERCEDES-BENZ A-Class : Νέες προσιτές εκδόσεις Style – Τιμές

Οι εκδόσεις Style των MERCEDES-BENZ A-Class hatchback και sedan με σύνολα βενζίνης και plug-in hybrid, είναι οι πιο προσιτές της γκάμας στην ελληνική αγορά       Η...

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2024: 1ος αγώνας – Τρίπολη

Επιστροφή στις πίστες για τους Έλληνες αγωνιζόμενους, αφού μετά από αρκετά χρόνια επανήλθε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας   Η πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας για το...

CITROEN με άτοκη χρηματοδότηση

Ευκολότερη κάνει η CITROEN την απόκτηση των μοντέλων της, αφού στο νέο της χρηματοδοτικό πρόγραμμα έχουν καταργηθεί οι τόκοι     Ο προβληματισμός των υποψήφιων αγοραστών για...

Από γενιά σε γενιά, το αυτοκίνητο πόλης της Fiat εντυπωσίαζε με τα πρωτότυπα χαρακτηριστικά του που σχεδιάστηκαν ώστε να κάνουν πιο πρακτική τη χρήση του αυτοκινήτου, διατηρώντας μια ιδανική ισορροπία μεταξύ της αισθητικής και της χρηστικότητας.

Τα ανακλινόμενα καθίσματα, η πρακτική πίσω πόρτα και ο επίπεδος χώρος φόρτωσης είναι μόνο μερικές από αυτές τις «έξυπνες λύσεις» που έκαναν το Panda μια ανεπανάληπτη επιτυχία. Το Fiat Panda είναι το δημοφιλέστερο αυτοκίνητο πόλης της Ιταλικής αγοράς, ενώ «παλεύει» για την πρώτη θέση και στην Ευρώπη με αντίπαλο το Fiat 500.

Συχνά αναφέρουμε το Panda ως το πρότυπο πρακτικότητας της γκάμας μας. Είναι το πιο λογικό, προσιτό και δημοκρατικό αυτοκίνητο της Fiat και τώρα μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί.

Μιλώντας για τις «έξυπνες λύσεις» του σήμερα, είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι το Panda ήταν το πρώτο αυτοκίνητο πόλης με σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος, το πρώτο με ειδικό στήριγμα για smarthphone, αλλά και το πρώτο με προηγμένες λύσεις συνδεσιμότητας, όπως η δυνατότητα το αυτοκίνητο να γίνεται mobile hotspot προσφέροντας πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλους του επιβάτες.

Αυτή  είναι η μαγεία του Panda, ένα σύγχρονο αυτοκίνητο που μπορεί να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε εποχής. Ένα αυτοκίνητο που έδωσε την ελευθερία των μετακινήσεων σε όλη την οικογένεια και παράλληλα διατήρησε την ικανότητα του να εκπλήσσει ευχάριστα.

Όπως σήμερα με το Panda Hybrid, που κάνει πιο προσιτή από ποτέ την υβριδική τεχνολογία. Υψηλή απόδοση, χαμηλό βάρος, συμπαγείς διαστάσεις και χαμηλό κόστος για ένα υβριδικό σύστημα που αποτελεί την πιο κατάλληλη επιλογή για ένα σύγχρονο αυτοκίνητο πόλης, όπως το Panda, που παραμένει πάντα επίκαιρο και πρωτοπόρο.