Οικογένεια Fiat 500: Την λες και πολύτεκνη !

Με την παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού 500, η δημοφιλής οικογένεια της Fiat αποκτά ένα νέο μέλος που έρχεται να συμπληρώσει μια πλήρη γκάμα μοντέλων, τα οποία καλύπτουν πολύ διαφορετικές ανάγκες, αλλά έχουν όλα έναν κοινό παρανομαστή. Το μοναδικό στιλ.  
Με τη δημιουργία του Fiat 500 το 1957, η ιταλική εταιρεία έφερε μια νέα φιλοσοφία στο χώρο του αυτοκινήτου, η επίδραση της οποίας ξεπέρασε τα στενά όρια της αυτοκίνησης. Σήμερα, αποτελώντας το δημοφιλέστερο αυτοκίνητο πόλης, το 500 αποτελεί ένα χρηστικό όχημα και παράλληλα μια απόλυτη έκφραση του μοναδικού ιταλικού design και φινέτσας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Δελεαστικά κίνητρα για αγορά ηλεκτροκίνητων οχημάτων

0
“Η ηλεκτροκίνηση είναι το αύριο. Και σε αυτό το αύριο θέλουμε να προχωρήσουμε με σχέδιο και πρόγραμμα”, τόνισε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ....

ΑΦΟΙ ΚΙΡΚΙΝΕΖΗ : Η Νο1 πηγή για ψυγεία και κλιματισμό αυτοκινήτων και μηχανημάτων

0
Η εταιρία AUTORAD-ΑΦΟΙ ΚΙΡΚΙΝΕΖΗ Ο.Ε ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 1989 και συνεχίζει δυναμικά έως και σήμερα με τους Ξενοφώντα και Εμμανουήλ Κιρκινέζη. Σκοπός της ήταν και...

Για την μεγαλύτερη γκάμα ανταλλακτικών επιλέγεις Χασολάνη

0
Η εταιρεία Χασολάνης παρέχει πλήρεις λύσεις στα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Μέσα από μία τεράστια παρακαταθήκη μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αναζητήστε και βρείτε αυτό που θέλετε. Διαθέτουν είδη φανοποιίας από...

Η επιτυχία του μοντέλου οδήγησε τη Fiat στη δημιουργία μιας οικογένειας μοντέλων, με το πιο πρόσφατο μέλος το νέο ηλεκτρικό 500, τα οποία είναι σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες διαφορετικών αγοραστών, πάντα όμως με το μοναδικό στιλ της σειράς που δημιούργησε ο ιδιοφυής σχεδιαστής και μηχανικός Dante Giacosa πριν από περισσότερα από 60 χρόνια.

Η παρούσα γκάμα περιλαμβάνει τα 500 και 500 Cabrio που πρόσφατα απέκτησαν και υβριδικές εκδόσεις, το δυναμικό SUV 500Χ και το 500L που έδωσε στιλ στην ευρυχωρία και την πρακτικότητα. Η πρόσφατη ενσωμάτωση στην οικογένεια 500 και της νέας αμιγώς ηλεκτροκίνητης έκδοσης, έρχεται να προσφέρει μια ξεχωριστή επιλογή, ενός συμπαγούς αυτοκινήτου μηδενικών ρύπων με τεχνολογία αιχμής σε κάθε επίπεδο.Αποτελώντας ορόσημο για τη Fiat, το 500 είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που αποκτά εξηλεκτρισμένες προτάσεις, σύμφωνα και με το στρατηγικό πλάνο του Ομίλου FCA. Το υβριδικό σύστημα του 500 για πρώτη φορά προσφέρει σε ένα αυτοκίνητο πόλης τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης τεχνολογίας με μικρή επιβάρυνση στο κόστος κτήσης, το οποίο αποσβένεται άμεσα χάρη στη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και τους χαμηλότερους ρύπους.

Αντίστοιχα το νέο ηλεκτρικό 500, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο του Ομίλου FCA, θα φέρει μια νέα άποψη για την κινητικότητα στην πόλη.

Τα νέα υβριδικά 500 και 500 Cabrio είναι άμεσα διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά με τιμές που ξεκινούν από τις 12.800 ευρώ, ενώ το εμπορικό λανσάρισμα του νέου ηλεκτρικού 500 αναμένεται να πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2020.