Το SUV με τα πιο άνετα καθίσματα που μπορείς να έχεις

άνετα καθίσματα

Το SUV με τα πιο άνετα καθίσματα που μπορείς να έχεις. Άνετο όσο η πολυθρόνα του σπιτιού σου ; Ναι γίνεται με τα απίστευτα καθίσματα που διαθέτει το Ford Explorer Plug-In Hybrid

Το πληθωρικό, πλούσια εξοπλισμένο και προηγμένο σε κάθε του πτυχή Ford Explorer Plug-In Hybrid έρχεται να συνδυάσει με τον καλύτερο τρόπο όλα τα γνωστά πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης με τις επιδόσεις και την ελευθερία κίνησης που προσφέρει σήμερα ένα όχημα με συμβατικό κινητήρα βενζίνης.

Άνετο όσο η πολυθρόνα του σπιτιού σας. Τα εμπρός καθίσματα είναι θερμαινόμενα, αεριζόμενα και διαθέτουν και ηλεκτρική ρύθμιση, ενώ εκείνα της δεύτερης σειράς είναι επίσης θερμαινόμενα. Τα καθίσματα της τρίτης σειράς μπορούν να αναδιπλωθούν ή να επανέλθουν στην αρχική τους θέση με το πάτημα ενός κουμπιού.

Χάρη στον προηγμένο ηλεκτροκινητήρα και τον πανίσχυρο 3λιτρο EcoBoost V6 βενζινοκινητήρα της Ford, το νέο Explorer Plug-in Hybrid προσφέρει κίνηση με μηδενικές εκπομπές και ηλεκτρική αυτονομία 48 km, εξασφαλίζοντας την ίδια στιγμή απαράμιλλες επιδόσεις και υψηλή απόδοση που φτάνει τους 457 ίππους και τα 825 Nm.

Την ίδια στιγμή, το επιβλητικό SUV της Ford έρχεται να προσφέρει απλόχερα τη δυνατότητα μετακινήσεων σε έως και 7 ενήλικους.

Μάθετε Περισσότερα για το Explorer: https://www.ford.gr/cars/explorer?vehicleNavCategory=all%20cars

Εκτός όμως από τους άφθονους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, το νέο Explorer Plug-In Hybrid προσφέρει στην καμπίνα του το πιο πλήρες επίπεδο εξοπλισμού στην κατηγορία του, σε συνδυασμό με κορυφαία ευελιξία σε σχέση με τη χωροταξική της διαρρύθμιση.

Έτσι, το νέο Ford Explorer Plug-In Hybrid αποτελεί την ιδανική πρόταση για όλους όσοι αναζητούν ένα προηγμένο SUV πολυτελείας με ασυμβίβαστες επιδόσεις και συμπεριφορά τόσο στην άσφαλτο όσο και σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Με αρωγό το ευφυές σύστημα τετρακίνησης Intelligent All-Wheel Drive, τα επτά επιλέξιμα προφίλ οδήγησης και το προηγμένο Terrain Management System, το νέο Explorer Plug-in Hybrid αποτελεί σήμερα την κορυφαία έκφραση δυναμισμού, επιδόσεων, άνεσης και τεχνολογίας της Ford στην κατηγορία των πολυτελών SUV.