Το Mondeo πλέον μόνο με υβριδικές εκδόσεις

Κοινοποίησε το άρθρο
Mondeo Hybrid

Η Ford ανακοινώνει ότι σταματά την κατασκευή εκδόσεων του Mondeο με βενζινοκινητήρες, που πλέον αντικαθίστανται στο 100% από πλήρως υβριδικά συστήματα κίνησης.

 

Το Mondeo Hybrid προσφέρει δυνατότητα αμιγούς ηλεκτροκίνησης χωρίς να χρειάζεται εξωτερική πηγή ενέργειας για τη φόρτιση της μπαταρίας. Η τεχνολογία των πλήρως υβριδικών συστημάτων κίνησης είναι από τις λύσεις που βοηθούν τους πελάτες Ford να μεταβούν στην ηλεκτροκίνηση και απευθύνονται σε όσους επιθυμούν πιο αθόρυβη και οικονομική λειτουργία, αλλά δεν έχουν πρόσβαση σε κάποιο εξωτερικό σημείο φόρτισης στο σπίτι ή στη δουλειά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ανάβαση στην Πάρνηθα, μιας άλλης εποχής

Σπάνια, συλλεκτικά αυτοκίνητα θα δώσουν το δικό τους χρώμα στην Ανάβαση της Πάρνηθας που διοργανώνει η ΦΙΛΠΑ   Μια εκδρομή στην πανέμορφη, αλλά ταλαιπωρημένη, Πάρνηθα είναι...

Το «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς»

  Το KΙΑ EV9 πέτυχε διπλή νίκη στα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου του 2024   Τα World Car Awards, που καθιερώθηκαν το 2003, θεωρούνται ίσως η κορυφαία διάκριση...

LIVE TV : Η αποκάλυψη του αυτοκινήτου της XIAOMI

Δείτε live την αποκάλυψη του SU7, του πρώτου αυτοκινήτου της XIAOMI.     Το πρώτο αυτοκίνητο της XIAOMI σας έχει ήδη παρουσιάσει το gonews.gr. https://gonews.gr/%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%82/xiaomi-su7-video/    

Το Mondeo Hybrid αύξησε το μερίδιό του στις συνολικές πωλήσεις του μοντέλου κατά 25% στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια των πρώτων επτά μηνών της χρονιάς σε σύγκριση με ολόκληρο το 2019, επίδοση που ισοδυναμεί σε πάνω από το ένα τρίτο των Mondeo που διατέθηκαν στο σύνολο.

Αντίστοιχα, η δημοτικότητα του Mondeo Hybrid αυξήθηκε πάνω από 50% στη Μ. Βρετανία και περισσότερο από 40% στην Ιταλία, όπου το 75% των αγοραστών επέλεξε την υβριδική έκδοση το πρώτο επτάμηνο του 2020.

Πέρσι, η Ford διεύρυνε την οικογένεια Mondeo Hybrid λανσάροντας το πρώτο στέισον βάγκον μοντέλο με υβριδικό σύστημα κίνησης καθώς και το Mondeo Hybrid ST-Line με σπορ σχεδιασμό εμπνευσμένο από τη Ford Performance, πλέον της κομψής έκδοσης Titanium και του πολυτελούς Vignale.

Όσοι σκοπεύουν να αγοράσουν το Mondeo στις 4θυρες και στέισον βάγκον εκδόσεις θα μπορούν τώρα να επιλέξουν ένα αποδοτικό, πλήρως υβριδικό σύστημα κίνησης ή ένα 2λιτρο ντίζελ κινητήρα της οικογένειας EcoBlue.

Με το βλέμμα στο μέλλον

Το Mondeo Hybrid συνδυάζει έναν ειδικά σχεδιασμένο 2λιτρο βενζινοκινητήρα κύκλου Atkinson, ηλεκτροκινητήρα, γεννήτρια και μπαταρία ιόντων λιθίου 1.4 kWh επιτυγχάνοντας επίπεδα αυτονομίας και ελευθερίας εφάμιλλα με εκείνα ενός παραδοσιακού κινητήρα εσωτερικής καύσης και ταυτόχρονα την αποδοτική και αθόρυβη λειτουργία ενός ηλεκτροκινητήρα.