FORD με 5 χρόνια εγγύηση

Κοινοποίησε το άρθρο

Με εγγύηση διάρκειας 5 ετών ή 100.000 χλμ. διατίθενται τώρα στην ελληνική αγορά τα επιβατικά μοντέλα της FORD

Στη διάρκεια της εγγύησης των 5 ετών ή των 100.000 χλμ. της Ford Protect, όλες οι εργασίες επισκευών που πραγματοποιούνται στο Επίσημο Δίκτυο FORD εκτελούνται αποκλειστικά από εξειδικευμένους τεχνικούς και μηχανικούς της εταιρείας. Σε όλες τις περιπτώσεις χρησιμοποιούνται γνήσια ανταλλακτικά FORD, καθώς και εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας.
Σε περίπτωση βλάβης του αυτοκινήτου που καλύπτεται από την εγγύηση, το πρόγραμμα καλύπτει όλο το κόστος επισκευής ή αντικατάστασης, συμπεριλαμβανομένου του εργατικού κόστους, του κόστους των ανταλλακτικών και του ΦΠΑ. H εγγύηση Ford Protect καλύπτει:
Κινητήρα
Κιβώτιο ταχυτήτων
Καταλυτικό μετατροπέα
Εμπρός άξονα
Πίσω άξονα
Σύστημα διεύθυνσης
Σύστημα πέδησης (εξαιρούνται τακάκια και δίσκοι των φρένων)
Air condition
Καλοριφέρ
Ηχοσυστήματα Ford (εφόσον έχουν τοποθετηθεί εργοστασιακά)
Αερόσακοι
Ολόκληρο το ηλεκτρικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένων του εγκεφάλου του κινητήρα, του συστήματος κεντρικού κλειδώματος, του συστήματος αντιμπλοκαρίσματος των φρένων ABS, των ηλεκτρικά ρυθμιζόμενων καθισμάτων και όλων των άλλων εργοστασιακά τοποθετημένων συστημάτων ασφαλείας και άνεσης.
Η εγγύηση 5 ετών ή 100.000 χλμ. από τη οποία εξαιρούνται τα Mustang και Explorer, είναι πλήρως μεταβιβάσιμη, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση, στον επόμενο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, γεγονός που αυξάνει ακόμα περισσότερο τη αξία μεταπώλησης των επιβατικών FORD.