40 χρόνια επαγγελματικά Renault TRAFIC & MASTER

Το 1980, το εμβληματικό Renault Estafette, έδωσε τη θέση του στα νέα Renault TRAFIC και MASTER. Από το λανσάρισμά τους, τα δύο αυτά Van καθιερώθηκαν στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών με περίπου 5 εκατομμύρια πωλήσεις. Ας ρίξουμε μια ματιά στη επιτυχημένη αυτή πορεία των 40 χρόνων.

Μετά από 22 χρόνια στην αγορά, το Renault Estafette ολοκλήρωσε τον κύκλο του το 1980.
Ήταν το πρώτο Renault με την κίνηση εμπρός, ενώ οι συρόμενες πλευρικές του πόρτες και η επίπεδη επιφάνεια φόρτωσης, έκαναν αυτό το γαλλικό επαγγελματικό πολύ εύκολο στη χρήση. Δεν είχε εμπρός πρόβολο, πράγμα που διευκόλυνε την ορατότητα του οδηγού, ενώ ήταν διαθέσιμο σε ποικιλία εκδόσεων. Ήταν ένα μοντέλο που το λάτρεψαν τόσο οι πωλητές παγωτών, όσο και οι δεινοί παραθεριστές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Μειωμένες τιμές για τα μοντέλα της Mazda

0
Πολύ καλά τα νέα για τα αυτοκίνητα της Mazda μετά την εφαρμογή του νέου φορολογικού συστήματος. Από τις 2 Αυγούστου έχει τεθεί σε εφαρμογή...

Γιατί άλλαξε λογότυπο η Nissan ;

0
Το Nissan Ariya διαθέτει το νέο λογότυπο της Nissan, πραγματοποιώντας μόλις πρόσφατα την παγκόσμια πρεμιέρα του. Συμβολίζοντας την αφοσίωση της εταιρείας στο να συνεχίζει...

Πρωτοποριακές υπηρεσίες After Sales από τη SKODA

0
Η Kosmocar-SKODA αναβαθμίζει τις υπηρεσίες After Sales που παρέχει στους κατόχους μοντέλων της SKODA, με στόχο να τους προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία άνεσης, ασφάλειας...

Όμως οι σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες οδηγούν τις εξελίξεις, οπότε και το εμβληματικό αυτό μοντέλο αντικαταστάθηκε από δύο ξεχωριστά ελαφρά επαγγελματικά μοντέλα, το μεσαίο TRAFIC και το μεγαλύτερο MASTER.

Και τα δύο μοντέλα έκαναν αμέσως επιτυχία και μαζί με το KANGOO πέτυχαν να οδηγήσουν τη Renault στην πρώτη θέση των πανευρωπαϊκών πωλήσεων ελαφρών επαγγελματικών (εξαιρουμένων των pick-ups) από το 1998.Renault TRAFIC

Το Renault TRAFIC είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό επαγγελματικό όχημα.

Με όλες αυτές τις δυνατότητες, το TRAFIC είναι ένα εμπορικά επιτυχημένο μοντέλο, με πωλήσεις πάνω από 2 εκ. μονάδες από το λανσάρισμά του, το 1980.

 

Renault MASTER

Από το λανσάρισμά του, το 1980, κάθε γενιά του ξεχώρισε με την καινοτομία, την πρακτικότητα και την οικονομία της ως η απόλυτη επιλογή για τις ανάγκες του επαγγελματία.

Τα TRAFIC και MASTER γιορτάζουν τα 40α τους γενέθλια μαζί με τα εκατομμύρια των επαγγελματιών στο τιμόνι τους, ανοίγοντας τον δρόμο για τη νέα εποχή της αυτοκίνησης.

googlenews