Aυτονομία έως 1.500 χλμ. για το νέο Dacia SANDERO

Κοινοποίησε το άρθρο
Dacia SANDERO

Τα Νέα Dacia SANDERO STREETWAY & STEPWAY ξεκινούν την εμπορική τους πορεία και στην ελληνική αγορά.

Πρόκειται για 2 ξεχωριστά, νέα μοντέλα, που έχουν συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις, είναι σύγχρονα, πλήρως εξοπλισμένα και απόλυτα χρηστικά, χωρίς να ξεχνάνε τις βασικές αξίες της Dacia, όπως η απλότητα και η αξιοπιστία, ενώ αιχμή του δόρατος είναι η ασυναγώνιστη τιμή τους.

Το εσωτερικό αναβαθμίστηκε σημαντικά σε όλα τα επίπεδα. Το ολοκαίνουριο ταμπλό είναι ακόμα πιο εργονομικό, κατασκευασμένο από αναβαθμισμένα υλικά, προσδίδοντας μια πιο σύγχρονη και ποιοτική συνολική εικόνα στο εσωτερικό, η οποία ενισχύεται από τα νέα υλικά που χρησιμοποιούνται στις πόρτες και στις ταπετσαρίες.

Dacia SANDERO

Τα Νέα SANDERO STREETWAY & STEPWAY προσφέρουν κορυφαίο επίπεδο ευρυχωρίας στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Οι νέοι κινητήρες των Νέων SANDERO STREETWAY & STEPWAY πληρούν τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ρύπων, Euro 6D-Full, που ισχύουν από 1 Ιανουαρίου του 2021.

  • Dacia SANDERO1.0 SCe 65 (μόνο στο Νέο SANDERO STREETWAY): ατμοσφαιρικός, 3κύλινδρος, 1 λίτρου, που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων.

 

  • 1.0 TCe 90: turbo, 3κύλινδρος, 1 λίτρου, που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή με αυτόματο κιβώτιο CVT.

 

  • 1.0 TCe 100 LPG: turbo, 3κύλινδρος, 1 λίτρου, διπλού καυσίμου (βενζίνης- υγραερίου), που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων

 

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ CVT

Με το νέο αυτόματο κιβώτιο CVT (Continuously Variable Transmission), οι αλλαγές των ταχυτήτων γίνονται σχεδόν ανεπαίσθητα, χαρίζοντας μια ομαλή αίσθηση, χάρη στη συνεχή επιτάχυνση. Σε συνδυασμό με τον κινητήρα 1.0 TCe 90, επιτυγχάνεται χαμηλότερη κατανάλωση και χαμηλότερες εκπομπές του CO2 (έως – 11%).

Το Νέο Dacia SANDERO δείχνει το δρόμο στην πόλη, αφού έχει έρθει για να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες για αστικές μετακινήσεις με τον πλέον εύκολο, γρήγορο, ευέλικτο και οικονομικό τρόπο.

Τα Νέα SANDERO STREETWAY & STEPWAY καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών, καθώς και δωρεάν οδική βοήθεια 3 ετών.