Kλασικά που δέχθηκαν “μοντέρνες” περιποιήσεις. Νέα τάση ή ιεροσυλία;

Κοινοποίησε το άρθρο

Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια; Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως σε άλλες όπως στις παρακάτω τα κάνει κλασικά αυτοκίνητα με μοντέρνα καρδιά. Κάποιοι, του κλασικού, ίσως το δουν ως ιεροσυλία κάποιοι άλλοι ίσως το βρουν ενδιαφέρον.

Ring Brothers Defiant Οι Ring Brothers (Jim και Mike Ring), από το  Wisconsin των Η.Π.Α. USA είναι από αυτούς που με συνέπεια κατασκευάζουν και αναπαλαιώνουν αυτοκίνητα από το παρελθόν. Στο παλμαρέ τους βρίσκει κανείς την  De Tomaso Pantera που οι ίδιοι ονομάζουν «Adrnln», την «Recoil» που είναι άλλη από μια  Chevelle, την Camaro του 1969 που ονομάζουν «G-Code», μια παρόμοια  Dodge Charger του 1969 με το όνομα «Defector» και η εικονιζόμενη στην φωτογραφία AMX Javelin του 1972 με την ονομασία «Defiant».

Δείτε επίσης: Οι πιο σπάνιες Porsche σε 2 ορόφους για τα μάτια σας μόνο…

Eagle Spyder GT Ο Paul είναι ο άνθρωπος που αναπαλαιώνει όπως κανείς άλλος τις Jaguar E-Type αλλά και αυτός που αν το θελήσεις μπορεί να σου την αναπαλαιώσει δίνοντάς της ένα εντελώς αναβαθμισμένο σασί, κινητήρα 4.7 λίτρων, υδραυλικό τιμόνι, κρυφά ηλεκτρονικά και σύστημα multimedia.

Icon Bronco Η Icon βρίσκεται στο Los Angeles των Η.Π.Α.  με τον Jonathan Ward να κινεί τα νήματα προσφέροντας στους συντοπίτες του από προϊόντα Toyota FJ έως και ένα Ford Broncos με κινητήρα Mustang.

Alfaholics GTA-R 290 Σπεσιαλίστας, πορωμένος και αφοσιωμένος στις Alfa Romeo ο Alfaholics παράγει αυτοκίνητα της ιταλικής μάρκας σε σημείο μη αναγνωσιμότητας και δεντο εννοούμε οπτικά. Η GTA-R 290 προσφέρει, όπως έχει γραφτεί «οδηγική απόλαυση στα καλύτερά της».

Mechatronik W111 Coupe Οι μεγάλες Benz δεν ήταν ποτέ η αγάπη των πολλών. Η Mechatronik αναπαλαιώνει τις Γερμανίδες W111 Coupe ή convertible με έναν τρόπο που τις καθιστά ελκυστικές. AMGκινητήρας 5.5 λίτρων V8, μοντέρνα ανάρτηση και συστήματα ασφαλείας  και τιμή που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή σας.

Spydercars Elan Στο Peterborough του Ηνωμένου Βασιλείου υπάρχει μια εταιρία η οποία αναλαμβάνει όχι μόνο να φέρει στην ζωή την παλιά σας Lotus αλλά να της δώσει μια μοντέρνα αλλά και κυρίως αξιόπιστη καρδιά.

Frontline Developments MG Η Frontline τα τελευταία εικοσιπέντε χρόνια δεν κάνει τίποτα άλλο από το να βελτιώνει στο μέγιστο τις διάφορες  MG δίνοντας τους μεταξύ άλλων την δυνατότητα να επιταχύνουν 0-100 σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα και  να φτάνουν τα 360 χλμ./ώρα τελική με τον κινητήρα απόδοσης 290 ίππων.