Έσπασε τζαμαρία με Taycan για τα youtube views (+video)

porsche-taycan-turbo-s-youtube views

Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας ; Εντάξει, τα youtube views τα ακούμε παντού, το internet έχει δημιουργήσει μία ολόκληρη βιομηχανία θεάματος και πληροφόρησης (μέρος του είμαστε και εμείς στο gonews.gr) αλλά να υπάρχουν και όρια.

Στις μέρες μας όπου η ανεργία είναι μάστιγα ανά τον κόσμο, ένα επάγγελμα που έχει άνθηση είναι αυτό του Vlogger, όπως και του Instagrammer (hello Μαριπόζα). Που όμως μπαίνει το όριο για αυτά που κάνεις για μερικά youtube views ;

Στην “αδελφή” (;) Ρωσία λοιπόν, ο Ρώσος Vlogger, Mikhail Litvin, μπαίνει σε αντιπροσωπεία της Porsche, και επεξεργάζεται τα μοντέλα των Γερμανών, ενώ φθάνει και στην Taycan.

Αφού την παρατηρεί γύρω γύρω μπαίνει στο εσωτερικό της, βάζει ζώνη ασφαλείας, πατάει γκάζι και βγαίνει από το κατάστημα μέσα από την τζαμαρία.

Ρεκόρ Guinness για την Porsche Taycan στο συνεχόμενο drift !

H Γερμανική μάρκα λανσάρει την τέταρτη παραλλαγή του πρώτου ηλεκτρικού της μοντέλου. Το νέο μοντέλο ευθυγραμμίζεται παράλληλα με τα Taycan Turbo S, Taycan Turbo και Taycan 4S.

Η Porsche Taycan dιαθέτει κίνηση στους πίσω τροχούς και διατίθεται με δύο μεγέθη μπαταρίας.

Tο νέο entry-level μοντέλο προσφέρει έως και 300 kW (408 PS) σε λειτουργία overboost με Launch Control.
Αυτό αυξάνεται σε ισχύ έως 350 kW (476 PS) με την προαιρετική Performance Battery Plus. Η ονομαστική ισχύς είναι 240 kW (326 PS) ή 280 kW (380 PS) αντίστοιχα.

Porsche Taycan επιταχύνει από στάση στα 100 km / h σε 5,4 δευτερόλεπτα, όποια μπαταρία και αν διαθέτει. 

Η τελική του ταχύτητα είναι επίσης 230 km / h και στις δύο εκδόσεις, ενώ η μέγιστη χωρητικότητα φόρτισης είναι έως 225 kW (Performance Battery) ή έως 270 kW (Performance Battery Plus).

Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο μπαταρίες μπορούν να φορτιστούν από 5 έως 80% SoC σε 22,5 λεπτά και ότι η ισχύς για άλλα 100 χιλιόμετρα επιτυγχάνεται μετά από μόνο πέντε λεπτά.

Το βίντεο έχει ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια youtube views , ο ίδιος προφανώς νιώθει περήφανος για την απήχηση που πέτυχε και η ζωή συνεχίζεται…
googlenews