Το ολοκαίνουργιο Nissan JUKE “παίζει” μπάλα

Κοινοποίησε το άρθρο

To UEFA Champions League Trophy Tour  με το νέο Nissan Juke, πραγματοποίησε πρόσφατα το ντεμπούτο του στην Λειψία της Γερμανίας, σηματοδοτώντας  ένα συναρπαστικό ποδοσφαιρικό ταξίδι σε τέσσερις πόλεις

 

Το νέο Nissan Juke θα είναι ο πρωταγωνιστής αυτού του ταξιδιού,  καθώς η Nissan διανύει την  έκτη σεζόν της ως υπερήφανος χορηγός του UEFA Champions League, προσφέροντας στους φίλους του ποδοσφαίρου μια νέα και καινοτόμο περιοδεία του τρόπαιου του  UEFA Champions League,  σε τέσσερα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά έθνη.

Σε κάθε πόλη που θα πραγματοποιηθεί αυτή η περιοδεία,  θα φιλοξενηθεί το πρωτότυπο  Nissan Football Lab, όπου οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορούν να γνωρίσουν το ολοκαίνουργιο Coupé Crossover, το νέο Nissan Juke, μέσα από μια ποδοσφαιρική εμπειρία που προβάλλει το δυναμικό του σχεδιασμό και τη νέα τεχνολογία, καθιστώντας το πιο συνδεδεμένο μοντέλο της Nissan.

Ο Guy-Laurent Epstein, διευθυντής μάρκετινγκ της UEFA Events SA, δήλωσε: “Το Trophy Tour του UEFA Champions League είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους οπαδούς, σε ολόκληρη την Ευρώπη, να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε τη  Nissan στο τιμόνι, επιδεικνύοντας  τρομερή καινοτομία και παρέχοντας υψηλά επίπεδα ενθουσιασμού στους φίλους του ποδοσφαίρου. ”

Η συναρπαστική περιοδεία ξεκίνησε στη Λειψία το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, θα συνεχίζει στη Βαλένθια, έπειτα στη Λιλ της Γαλλίας  MD4, ενώ τελευταίος σταθμός θα αποτελέσει το Λονδίνο, σηματοδοτώντας το κλείσιμο της Φάσης των Ομίλων.

Στο επίκεντρο της  περιοδείας θα βρίσκεται  το ύψους  73 εκατοστών και βάρους   7,45 κιλών  τρόπαιο του UEFA Champions League, προσφέροντας στους φιλάθλους την ευκαιρία για μερικές αξέχαστες και καταπληκτικές φωτογραφίες μαζί του.

Η Nissan θα παρουσιάσει επίσης τις τεχνολογίες της για την ευφυή κινητικότητα, οι οποίες θα επιτρέψουν στους φιλάθλους  να παρακολουθήσουν και να βιώσουν τις τελευταίες καινοτομίες, για έναν πιο συνδεδεμένο, συναρπαστικό και βιώσιμο κόσμο.

Το Nissan Football Lab  θα αποτελέσει το “εργαστήριο”  όπου το ποδόσφαιρο συναντά την τεχνολογία και θα περιλαμβάνει το  Juke ProPILOT Challenge.  Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα διατεθούν αναμνηστικά του UEFA Champions League, ενώ  σε κάθε πόλη θα βρίσκονται και θρύλοι   της UEFA, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλάθλους για να τους γνωρίσουν από κοντά.

Η περιοδεία του UEFA Champions League Trophy θα επισκεφθεί επίσης έναν επιλεγμένο αριθμό εκθέσεων της Nissan σε ολόκληρη την Ευρώπη,  κατά μήκος των διάφορων διαδρομών, προσφέροντας  σε ακόμα περισσότερους φίλους του UEFA Champions League , μια ασυναγώνιστη εμπειρία από την ελίτ του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.