Subaru WRX STi με 160 χλμ το “χάνει”. Θα το σώσει ; (video)

Κοινοποίησε το άρθρο

Οι διαφημίσεις αυτοκινήτων δείχνουν πάντα ότι τα αυτοκίνητα οδηγούνται γρήγορα σε έναν επαρχιακό δρόμο. Όλα αυτά είναι ωραία και καλά, αλλά να θυμάστε ότι είναι μια διαφήμιση και χρησιμοποιούν έναν επαγγελματικό οδηγό σε κλειστή διαδρομή.

Σε αυτήν την περίπτωση, είναι ένα ασφαλές περιβάλλον. Ωστόσο, ορισμένοι άνθρωποι αποφασίζουν ότι θα οδηγήσουν πολύ γρήγορα σε έναν επαρχιακό δρόμο, ανεξάρτητα από το αν έχουν ελάχιστη ή καθόλου εμπειρία οδήγησης. Αυτό είναι ένα πρόβλημα γιατί δεν θέτει μόνο αυτούς σε κίνδυνο αλλά και άλλους οδηγούς.

Οι άνθρωποι πρέπει να πηγαίνουν σε πίστα αν θέλουν να οδηγήσουν γρήγορα, όχι σε δημόσιο δρόμο. Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε ότι αυτός ο τύπος οδηγεί ένα Subaru STI σύμφωνα με πληροφορίες με ταχύτητα κοντά στα 160 χλμ./ώρα

Το πιο δυνατό WRX STI ζει στις Η.Π.Α.

Αυτό είναι γρήγορο! Καθώς στρίβει σε μια ελαφριά δεξιά στροφή, μοιάζει να χάνει το πίσω μέρος, γεγονός που τον αναγκάζει να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητό του περιστρέφεται εκτός ελέγχου και βγαίνει εκτός δρόμου. Ευτυχώς δεν είχαμε σοβαρότερα προβλήματα αν και θα μπορούσε εύκολα να μετατραπεί σε κάτι πολύ πιο σοβαρό.

https://www.youtube.com/watch?v=W04WoqsMGUo&feature=emb_logo