Το εσωτερικό του ολοκαίνουργιου Kia Sportage εντυπωσιάζει

Κοινοποίησε το άρθρο
Kia Sportage

Το ολοκαίνουργιο Kia Sportage διαθέτει ένα υπερσύγχρονο, οδηγοκεντρικό εσωτερικό που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους Ευρωπαίους οδηγούς – μάλιστα είναι η πρώτη φορά που γίνεται μια τέτοια επιλογή στην 28χρονη ιστορία του μοντέλου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Κ.Τ.Ε.Ο. : Πότε περνούν από τεχνικό έλεγχο τα καινούργια οχήματα – Ημερομηνίες

Δείτε μέχρι πότε πρέπει να επισκεφθούν τα Κ.Τ.Ε.Ο. τα καινούργια οχήματα και όσα μεταβιβάστηκαν πρόσφατα         Ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων, όλοι ξέρουμε ότι είναι υποχρεωτικός....

MINI Aceman : Ηλεκτρικό crossover πόλης (video)

Το Aceman είναι ένα ηλεκτρικό πενταθέσιο MINI, ιδανικό για τις αστικές μετακινήσεις διατηρώντας παράλληλα την ευελιξία και τη λειτουργικότητα ενός Crossover       Η MINI επιστρέφει στη...

MITSUBISHI “Diamond Bonus Deals” με όφελος πάνω από 4.000 ευρώ

Το νέο προωθητικό πρόγραμμα "Diamond Bonus Deals" της MITSUBISHI Motors προσφέρει σημαντικά προνόμια για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τα νέα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας     Τα...

Το εσωτερικό του Urban SUV συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία, πολυτελή χαρακτηριστικά, premium υλικά και μοντέρνο στυλ, διασφαλίζοντας ότι οι επιβάτες παραμένουν άνετοι, ξεκούραστοι και συνδεδεμένοι σε κάθε ταξίδι.

Το εσωτερικό του ολοκαίνουργιου Sportage έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να διασφαλίζεται πως η πρόσβαση σε όλα τα χειριστήρια είναι γρήγορη και εύκολη. Κατά την είσοδο, οι οδηγοί βλέπουν καταρχήν μια εντυπωσιακή ενσωματωμένη κυρτή οθόνη που αποτελείται από δύο επιμέρους οθόνες υψηλής ευκρίνειας 12,3 ιντσών που προσφέρουν μια σχεδόν κινηματογραφική εμπειρία.

Ακριβώς μπροστά από τον οδηγό βρίσκεται ο πίνακας οργάνων του Sportage που επωφελείται από την οθόνη υγρών κρυστάλλων τελευταίας τεχνολογίας για απίστευτα λεπτομερή και καθαρά γραφικά. Στο κέντρο του ταμπλό βρίσκεται μια οθόνη αφής υψηλής τεχνολογίας που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις λειτουργικότητας, χρηστικότητας και συνδεσιμότητας οδηγού και συνοδηγού.

Kia SportageΤο ολοκαίνουργιο Sportage είναι πλήρως συνδεδεμένο με πρόσβαση στις πιο πρόσφατες ενημερώσεις λογισμικού και  χαρτών που γίνονται over-the-air, ενώ η εφαρμογή Kia Connect για smartphone επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται με το όχημά τους εξ αποστάσεως.

Οι οδηγοί μπορούν να συγχρονίσουν ημερολόγια, να σχεδιάσουν ταξίδια με online πλοήγηση και να αποκτήσουν πρόσβαση σε πληροφορίες όπως ειδοποιήσεις κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, πληροφορίες για τιμές καυσίμων σε κοντινά πρατήρια καθώς και μετεωρολογικές προβλέψεις σε πραγματικό χρόνο.

Ένα απλό πάτημα στην ενότητα Remote Monitoring της εφαρμογής Kia Connect θα υπενθυμίσει στον οδηγό αν οι πόρτες του αυτοκινήτου είναι κλειδωμένες εάν  τα παράθυρα είναι ανεβασμένα και βέβαια που το έχει παρκάρει.