Θα θέλατε η Mazda να φέρει ένα νέο μοντέλο RX ;

Κοινοποίησε το άρθρο
Χωρίς τον περιστροφικό κινητήρα, πιθανότατα δεν θα υπήρχε Mazda. Και χωρίς Mazda, ο περιστροφικός κινητήρας σίγουρα δεν θα ήταν στην παραγωγή για σχεδόν 50 χρόνια.

 

Ο Kiyoshi Fujiwara επικεφαλής του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης είπε πως «για να επιβιώσει η Mazda προηγούνται τεχνολογίες οι οποίες θα γεμίζουν τα ταμεία, τεχνολογίες όπως η αυτονομία, η νέα γενιά SkyActiv-D, το σύστημα co-pilot, η υβριδική και ηλεκτροκίνητη τεχνολογία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

NISSAN Qashqai 2024 : Συνεχίζει τον…πρωταθλητισμό (video)

Με σημαντική αισθητική ανανέωση και πολυάριθμες τεχνολογικές αναβαθμίσεις έρχεται το νέο NISSAN Qashqai     Με τα crossovers να αποτελούν πλέον την επιλογή των περισσότερων αγοραστών, όλο...

Τα αυτοκίνητα που αγόρασαν οι Έλληνες το 1ο τρίμηνο του 2024

Η ανοδική πορεία τη αγοράς αυτοκινήτου στην Ελλάδα συνεχίζεται. Αν και τον Μάρτιο σημειώθηκε μείωση των ταξινομήσεων καινούργιων επιβατικών. Μικρομεσαία και SUV επιλέγουν οι...

Ράλι Στερεάς Ελλάδας 2024

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Χώματος ξεκίνησε από την...Στερεά Ελλάδα με τους Σωκράτη Τσολακίδη-Γιώργο Πολυζώη να φτάνουν τελικά στη νίκη και τα αυτοκίνητα της κατηγορίας...

Το εγχείρημα RX-9 δεν εγκαταλείφθηκε ούτε έχουν σκοπό να το εγκαταλείψουν αλλά αυτήν την στιγμή πραγματικά προέχει η κερδοφορία της εταίρας.

Λοιπόν, υπήρχε η ιδέα του RX-Vision που ξεκίνησε το 2015, αλλά μια έκδοση παραγωγής είναι απίθανο να συμβεί. Η Mazda δεν έχει παραιτηθεί από τις προοπτικές ενός σπορ αυτοκινήτου με περιστροφικό κινητήρα, αν και το έργο αυτό είναι “αγώνας ενάντια στο χρόνο”, λόγω του ότι οι κανονισμοί για τις εκπομπές γίνονται πιο αυστηροί.

Μην χάσεις αυτό: 
MAZDA SKYACTIV-X: H τεχνολογία στις υπηρεσίες σας…

Είναι “ακόμα το όνειρό μας”, δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρείας R & D και ο επικεφαλής σχεδιαστής τον Οκτώβριο του 2019, οπότε θα μπορούσε να συμβεί μια μέρα. Βλέποντας κανείς τις φωτογραφίες του συγκεκριμένου render, ένα πράγμα έρχεται στο μυαλό «κάλλιο αργά παρά ποτέ»