5 αστέρια στις δοκιμές του Euro NCAP για το Mazda MX-30

Mazda MX-30

Το αμιγώς ηλεκτρικό Mazda MX-30 κατακτά την ανώτατη διάκριση των 5 αστέρων στις πρόσφατες δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP, επιτυγχάνοντας 91% και 87% στις αντίστοιχες κατηγορίες προστασίας ενηλίκων και παιδιών επιβατών.

Το 91% είναι η καλύτερη επίδοση στον τομέα της προστασίας των ενηλίκων, που έχει καταγραφεί από όλα τα οχήματα που δοκιμάστηκαν βάσει των πρόσφατων προτύπων 2020 Euro NCAP.

Το Mazda MX-30 πέτυχε τη μέγιστη βαθμολογία στις δοκιμές πλευρικής σύγκρουσης, καθώς και στην προστασία των παιδιών ηλικίας 6 έως 10 ετών, τόσο από πλευρικές όσο και από μετωπικές συγκρούσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

MC-Chargers : Η Ελληνική εταιρία φορτιστών που εντυπωσιάζει διεθνώς !

0
Η Ελληνική εταιρία MC-Chargers πρωτοπορεί στον τομέα της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα. Τη γνωρίσαμε για πρώτη φορά στην αγορά  των ηλεκτρικών φορτιστών τον Νοέμβριο του 2019...
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή η δεκάδα διεκδικεί τον τίτλο Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα

0
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την επιλογή των 10 αυτοκινήτων που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα» για...

Audi SQ5 TDI με τρίλιτρο V6 με ισχύ 341 PS

0
Η πρώτη γενιά του SQ5, η οποία κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 2012, έμεινε στην ιστορία ως το πρώτο μοντέλο S της Audi, με κινητήρα...

Το MX-30 είναι το πρώτο Mazda που κατακτά συνολικά την ανώτατη διάκριση των 5 αστέρων βάσει των νέων και πιο αυστηρών, κριτηρίων του 2020 Euro NCAP.

Τα κριτήρια του 2020 εισάγουν νέου τύπου δοκιμές για την αντιμετώπιση ορισμένων μακροχρόνιων αναγκών, στην προστασία των επιβατών, αναβαθμισμένη προστασία μετά από ατύχημα, και αποσκοπούν στην προώθηση των πιο πρόσφατων προηγμένων τεχνολογιών υποβοήθησης οδήγησης.

Mazda MX-30Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μικρό οικογενειακό SUV έρχεται να συμπληρώσει το CX-5 (2017), το Mazda6 (2018), το Mazda3 και το CX-30 (και τα δύο το 2019), στις κατακτήσεις των 5 αστέρων του Euro NCAP.

 

Το Mazda MX-301 πέτυχε εντυπωσιακά αποτελέσματα και στις τέσσερεις κατηγορίες δοκιμών του Euro NCAP:

  • Ενήλικες επιβάτες – 91%,
  • Παιδιά επιβάτες – 87%,
  • Ευάλωτοι χρήστες του δρόμου (προστασία πεζών) – 68% και
  • Συστήματα υποβοήθησης ασφαλείας – 73%.
googlenews