Mercedes-Benz Arocs: Για απαιτητικούς επαγγελματίες

Κοινοποίησε το άρθρο

Ο κλάδος των κατασκευών χρειάζεται πρακτικές λύσεις. Είναι ένα σκληρό επάγγελμα που απαιτεί σκληρή δουλειά. Το νέο Mercedes-Benz Arocs διαθέτει όλα όσα χρειάζονται οι μεταφορές στον κατασκευαστικό κλάδο: κινητήρες υψηλών επιδόσεων, πολλαπλές διαμορφώσεις συστημάτων μετάδοσης κίνησης και ένα στιβαρό πλαίσιο για την αποτελεσματική προσαρμογή υπερκατασκευών κατάλληλων για τον κλάδο.

Το Arocs προσφέρει μια πλούσια γκάμα επιλογών, επιτρέποντας στους πελάτες να σχεδιάζουν τις δικές τους μεταφορικές λύσεις που ικανοποιούν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις τους.

Εξοπλισμένο με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, όπως το Predictive Powertrain Control (PPC), το Sideguard Assist, το Active Brake Assist, και «πρωτιές» για την αγορά, όπως το MirrorCam, το Multimedia Cockpit και, ασφαλώς, την πλατφόρμα συνδεσιμότητας Truck Data Center (TDC), το Arocs θέτει νέα πρότυπα στους τομείς της οικονομίας, της ψηφιοποίησης, της ασφάλειας και της συνδεσιμότητας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Κ.Τ.Ε.Ο. : Πότε περνούν από τεχνικό έλεγχο τα καινούργια οχήματα – Ημερομηνίες

Δείτε μέχρι πότε πρέπει να επισκεφθούν τα Κ.Τ.Ε.Ο. τα καινούργια οχήματα και όσα μεταβιβάστηκαν πρόσφατα         Ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων, όλοι ξέρουμε ότι είναι υποχρεωτικός....

MINI Aceman : Ηλεκτρικό crossover πόλης (video)

Το Aceman είναι ένα ηλεκτρικό πενταθέσιο MINI, ιδανικό για τις αστικές μετακινήσεις διατηρώντας παράλληλα την ευελιξία και τη λειτουργικότητα ενός Crossover       Η MINI επιστρέφει στη...

MITSUBISHI “Diamond Bonus Deals” με όφελος πάνω από 4.000 ευρώ

Το νέο προωθητικό πρόγραμμα "Diamond Bonus Deals" της MITSUBISHI Motors προσφέρει σημαντικά προνόμια για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τα νέα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας     Τα...

Το νέο Mercedes-Benz Arocs επωφελείται επίσης από το προηγμένο σύστημα ελέγχου Tempomat και από το ενσωματωμένο στο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Predictive Powertrain Control. Το PPC, το οποίο πλέον λειτουργεί και στην υπεραστική κυκλοφορία, πρόκειται να μειώσει σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου του Arocs, που κάνει συχνά δρομολόγια σε επαρχιακούς δρόμους.

Εκτός από το σύστημα εντοπισμού με GPS, η νέα γενιά PPC χρησιμοποιεί ψηφιακούς οδικούς χάρτες με δεδομένα για την τοπογραφία, τις στροφές, τη γεωμετρία διασταυρώσεων και κυκλικών κόμβων, καθώς και τα σήματα κυκλοφορίας.

Το Arocs μπορεί πάντα να επιλέγει τη σωστή σχέση κιβωτίου και την κατάλληλη ταχύτητα για την κατανάλωση σε ανηφόρες και κατηφόρες, αλλά και στις πολλές στροφές του επαρχιακού οδικού δικτύου. Έτσι, προσφέρει εξαιρετικά οικονομική κατανάλωση καυσίμου και όσο το δυνατό μεγαλύτερη άνεση στο δρόμο.