Το αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper SE έρχεται Ελλάδα

Κοινοποίησε το άρθρο

Πανελλήνια πρεμιέρα θα πραγματοποιήσει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper SE, που σηματοδοτεί μία νέα μορφή αστικής μετακίνησης, στην οποία οι οδηγοί θα μπορούν να απολαμβάνουν οδήγηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων, με την χαρακτηριστική αίσθηση go-kart.

Η διασκεδαστική οδήγηση με την go  kart αίσθηση και η χαρακτηριστική σχεδίαση κάνουν κάθε μοντέλο ΜΙΝΙ ξεχωριστό στην κατηγορία του. Το εξατομικευμένο στυλ ήταν ανέκαθεν αναπόσπαστο στοιχείο της μάρκας ΜΙΝΙ που φέτος συμπλήρωσε 60 χρόνια από τη δημιουργία του πρώτου Mini από τον Σερ Άλεκ Ισιγόνη.

 

Στη φετινή έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» που πραγματοποιείται στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, από τις 9 – 17 Νοεμβρίου, η Βρετανική μάρκα θα παρουσιάσει την μεγάλη γκάμα μοντέλων της στο εντυπωσιακό stand (Νο. 16), που θα βασίζεται σχεδιαστικά στη μοναδική και μοντέρνα φιλοσοφία της.

Στο corner των υβριδικών οχημάτων, θα βρίσκεται το ήδη επιτυχημένο ΜINI   Cooper   S   E   Countryman   ALL4. Το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο της ΜΙΝΙ, που χάραξε την πορεία για γνήσια ηλεκτρική, διασκεδαστική οδήγηση, γίνεται ακόμη πιο αποδοτικό με αυξημένη ηλεκτρική αυτονομία κατά 30%.