To Mitsubishi Lancer με νέο πρόσωπο για το 2023

Κοινοποίησε το άρθρο
all-new-2023-mitsubishi-lancer

Όταν η Mitsubishi  αποφάσισε την απόσυρση του Mitsubishi Lancer, παραδεχόμαστε, μας άφησε μια πικρή γεύση.

Η αυτοκινητοβιομηχανία αποφάσισε το 2017 να επικεντρωθεί στα crossover και SUV μοντέλα της και δεν σχεδίαζε καν τον διάδοχο του, αντιθέτως άφηνε οριστικά την κατηγορία των sedan. Βασικά, σε κάποιες χώρες, μπορείτε ακόμα να παραγγείλετε ένα Mirage G4 , αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μας ενδιαφέρει.

 

Το Mitsubishi Lancer, ωστόσο, υπάρχει από το 1973 και όταν ήρθε η απόφαση κατάργησης του, ήταν προς το τέλος του κύκλου ζωής της έβδομης γενιάς. Ορισμένες παραλλαγές του, συμπεριλαμβανομένης της όγδοης γενιάς Lancer, εξακολουθούν να πωλούνται, αν και είναι αποκλειστικά για την Ταϊβάν και την Κίνα.

all-new-2023-mitsubishi-lancer

Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι άνθρωποι εκεί έξω που δεν θέλουν να εγκαταλείψουν το Lancer, και χάρη στον Enoch Gonzales , σας προσκαλούμε να θαυμάσετε αυτήν την εκπληκτική και εξαιρετικά λεπτομερή απεικόνιση του ιαπωνικού sedan.

all-new-2023-mitsubishi-lancer

Πρόκειται για ένα υποθετικό Mitsubishi Lancer ΜΥ23 με μοναδικό σχεδιασμό. Οι περισσότερες προτάσεις που είχαμε δει έως σήμερα, βασίζονταν σε υπάρχοντα σχέδια, ενώ αυτό είναι ένα πρωτότυπο από την αρχή.

Ακόμα και η μάσκα είναι τελείως διαφορετική από αυτή που θα δείτε, για παράδειγμα, στο ολοκαίνουργιο Outlander του 2022 , αλλά είναι καλύτερο αν αφήσουμε τις φωτογραφίες να μιλήσουν από μόνες τους.