Φθινοπωρινές προσφορές Kawasaki σε όλα τα μοντέλα Versys Kawasaki Versys

Κοινοποίησε το άρθρο

Η ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε. εφαρμόζει για το φθινόπωρο μια νέα προωθητική ενέργεια για τη γκάμα Kawasaki Versys-X 300, Versys 650 & Versys 1000/SE δίνοντας τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να αποκτήσουν μία Kawasaki Versys ακόμα πιο εύκολα.

Οι νέες προτεινόμενες τιμές λιανικής για τα παραπάνω μοντέλα θα ισχύουν από την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 και θα διαρκέσουν έως και την 9η Νοεμβρίου 2019.

 

Το Versys-X 300 συνδυάζει το εντυπωσιακό στυλ μεγάλης adventure μοτοσυκλέτας με το χαμηλό λειτουργικό κόστος και την ευχρηστία μιας μικρής μοτοσυκλέτας. Με δυνατό, δικύλινδρο κινητήρα (40 PS), οικονομική κατανάλωση και αυτονομία πάνω από 400 χλμ, ακτινωτές ζάντες 19”-17” και αναρτήσεις μεγάλης διαδρομής, το Versys-X 300 είναι σχεδιασμένο για να καλύψει όλες τις ανάγκες ενός αναβάτη, από την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη, μέχρι μακρινά περιπετειώδη ταξίδια και οδήγηση εκτός δρόμου για ανακάλυψη απάτητων μονοπατιών και διαδρομών.

Το Versys 650 είναι μια πολυχρηστική μοτοσυκλέτα που δεν κατατάσσεται εύκολα σε μια συγκεκριμένη κατηγορία. Με αναρτήσεις μεγάλης διαδρομής, sport τροχούς 17”, όρθια θέση οδήγησης και έναν δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα ρυθμισμένο για μεγαλύτερη απόδοση στο χαμηλό-μεσαίο φάσμα στροφών, το Versys 650 είναι ένας sport μαχητής, ένας σύντροφος για την πόλη και ένας κατακτητής των ορεινών δρόμων στη συσκευασία του ενός.

Το νέο Versys 1000, με πλούσιο εξοπλισμό, state-of-the-art τεχνολογία και συναρπαστικό τετρακύλινδρο σε σειρά κινητήρα, είναι έτοιμο να απαντήσει στο κάλεσμα για περιπέτεια, με οδηγική απόλαυση και ασφάλεια για τον αναβάτη και απαράμιλλη άνεση για τον συνεπιβάτη. Ο επιπλέον εξοπλισμός της έκδοσης SE περιλαμβάνει ηλεκτρονικά ελεγχόμενες αναρτήσεις, quick shifter, LED cornering lights, συνδεσιμότητα με smartphone και βαφή υψηλής αντοχής ολοκληρώνοντας ένα πλήρες πακέτο υψηλής τεχνολογίας & τεχνογνωσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα προωθητική ενέργεια για τη γκάμα Kawasaki Versys επικοινωνήστε σήμερα στο 210-3410684 / info@teomoto.gr ή επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της Kawasaki στη διεύθυνση www.kawasaki.gr για να βρείτε τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε.