
Ο στόλος της Ελληνικής Αστυνομίας, και συγκεκριμένα η ομάδα δίκυκλης αστυνόμευσης «ΔΡΑΣΗ», ενισχύθηκε με 100 Honda GTR150 Supra.
Η ομάδα «ΔΡΑΣΗ» αποτελεί την δίκυκλη ΟΠΚΕ (Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος) η οποία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας αναλαμβάνοντας βαριές επιχειρήσεις σε όλες τις περιοχές της Αθήνας.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
Η…παγίδα του πεντάλ του γκαζιού: Πώς η καθημερινή οδήγηση μπορεί να επιβαρύνει το δεξί...
Δείτε μερικές εύκολες και πρακτικές συμβουλές για να μειώσετε τις ενοχλήσεις στο δεξί πόδι, που συχνά προέρχονται από το πεντάλ του γκαζιού.
Για εκατομμύρια οδηγούς,...
TOYOTA Hilux 2026: Νέα γενιά με υβριδική και ηλεκτρική τεχνολογία
Το αειθαλές TOYOTA Hilux συνεχίζει τη διαχρονικά επιτυχημένη του πορεία, έχοντας εκσυγχρονιστεί με υβριδικές και αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις.
Το ΤΟΥΟΤΑ Hilux, ένα από τα πιο...
OPEL Frontera: Το ηλεκτρικό οικογενειακό SUV με 400+ χλμ. αυτονομία που κοστίζει λιγότερο απ’...
Mε τιμές που ξεκινούν από 20.900 ευρώ, χαμηλό κόστος χρήσης και συντήρησης, σε συνδυασμό με μηδενικές εκπομπές ρύπων και άπλετους χώρους, το OPEL Frontera...
Το Supra GTR150 είναι το καταλληλότερο εργαλείο που θα μπορούσε να έχει για αυτόν τον σκοπό η Ελληνική Αστυνομία καθώς είναι το ισχυρότερο «παπί» που έχει κατασκευαστεί ποτέ από την Honda. Διαθέτοντας «καρδιά» μοτοσυκλέτας, έχει εκπληκτική ευελιξία στην κίνηση της πόλης και εξαιρετική ευστάθεια στις υψηλές ταχύτητες.
Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη βρίσκεται κοντά στην Ελληνική Αστυνομία και εύχεται καλή επιτυχία στο σημαντικό και απαιτητικό έργο της ομάδας «ΔΡΑΣΗ».
















