Νέα γκάμα εξοπλισμού για τις R 18 και R 18 Classic

Κοινοποίησε το άρθρο
R 18 Classic

Οι ήδη υπάρχουσες προτάσεις προαιρετικού εξοπλισμού και η αυξανόμενη γκάμα Γνήσιων Αξεσουάρ της BMW Motorrad προσφέρουν πολλές δυνατότητες για την εξατομίκευση των R 18 και R 18 Classic, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των πελατών.

Η BMW Motorrad έκανε την είσοδό της στην κατηγορία cruiser με το λανσάρισμα της R 18 το Σεπτέμβριο του 2020, ενώ το Φεβρουάριο του 2021 ακολούθησε η R 18 Classic, το δεύτερο μέλος της νέας σειράς του μοντέλου.

Η R 18 Classic ενσαρκώνει τη νοσταλγική μοτοσικλέτα τουρισμού, παραπέμποντας στα πρώτα χρόνια των μεγάλων cruisers που ήταν κατάλληλα για τουρισμό.

Συγκριτικά με την πολύ μινιμαλιστική R 18, η R 18 Classic χαρακτηρίζεται κυρίως από τη μεγάλη ζελατίνα, τη σέλα συνεπιβάτη, τις βαλίτσες, τους βοηθητικούς προβολείς LED και τον εμπρός τροχό 16 ιντσών.

R 18 Classic

Και τα δύο μοντέλα R 18 πηγάζουν από την βαθιά παράδοση των μοτοσικλετών BMW. Τόσο τεχνικά όσο και οπτικά δανείζονται στοιχεία από διάσημα μοντέλα όπως η BMW R 5 και εστιάζουν και πάλι στα βασικά στοιχεία της μοτοσυκλέτας: καθαρόαιμη σχεδίαση, αξιόπιστη τεχνολογία και ένας κινητήρας boxer στο επίκεντρο της οδηγικής απόλαυσης, σε συνδυασμό με ‘καλούς κραδασμούς’.

R 18 Classic

Το πολύ επιτυχημένο λανσάρισμα των BMW R 18 και R 18 Classic πραγματοποιήθηκε με τα μοντέλα First Edition. Η παραγωγή αυτών των αποκλειστικών, limited-edition μοντέλων θα σταματήσει στα τέλη Ιουλίου 2021, με πάνω από 13.000 αντίτυπα να έχουν ήδη κατασκευαστεί μέχρι σήμερα.