Νέες BMW F 750 GS, BMW F 850 GS και BMW F 850 GS Adventure

Κοινοποίησε το άρθρο

Στο πέρασμα των χρόνων οι βασικές αρετές των διάσημων μοτοσικλετών μεσαίας κατηγορίας της BMW Motorrad, BMW F 750 GS, BMW F 850 GS και BMW F 850 GS Adventure έχουν αλλάξει επίπεδο: premium οδηγική απόλαυση χάρη με αξιόπιστο έλεγχο σε όλες τις εδαφικές συνθήκες, εντυπωσιακή ισχύς και ικανότητες για καθημερινή χρήση και ταξίδια – ακόμα και για χωμάτινες διαδρομές εάν ο προορισμός το απαιτεί.

Η BMW F 850 GS και η BMW F 850 GS Adventure συνδυάζουν μοναδικά τα χαρακτηριστικά μιας μοτοσικλέτας δρόμου και τουρισμού με έξοχες ικανότητες offroad, ενώ οι πιο εύχρηστες διαστάσεις της BMW F 750 GS προσελκύουν αναβάτες που επιθυμούν να αποκτήσουν μία enduro τουρισμού.

Ήδη δοκιμασμένη και αποδεδειγμένη ως φιλοσοφία, η σειρά F αποκαλύπτει τρεις εκδόσεις που έχουν μεγάλη απήχηση στους ενθουσιώδεις φίλους των δύο τροχών τα τελευταία χρόνια και έχουν βελτιωθεί από την BMW Motorrad για το model year 2021.

Και τα τρία μοντέλα εμφανίζονται ανανεωμένα και πιο δυναμικά με τους νέους χρωματικούς συνδυασμούς και υπόσχονται μία ακόμα πιο απολαυστική εμπειρία GS με πλούσιο στάνταρ και νέο προαιρετικό εξοπλισμό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

MAZDA EZ-6 : Το μελλοντικό (;) ηλεκτρικό 6 (video)

Με αρκετά παραδοσιακά χαρακτηριστικά της MAZDA, αλλά και υπερσύγχρονη τεχνολογία από την Κίνα, το ηλεκτρικό EZ-6 μας φέρνει αρκετά μηνύματα για το μέλλον     Είναι ξεκάθαρο...

F1 : Ο πρώτος οδηγός της AUDI

Ο Nico Hulkenberg είναι ο ένας από τους δύο πιλότους που θα οδηγήσουν τα μονοθέσιά της AUDI στο ξεκίνημά της στη Φόρμουλα-1     Θέλοντας να τονίσει...

Κ.Τ.Ε.Ο. : Πότε περνούν από τεχνικό έλεγχο τα καινούργια οχήματα – Ημερομηνίες

Δείτε μέχρι πότε πρέπει να επισκεφθούν τα Κ.Τ.Ε.Ο. τα καινούργια οχήματα και όσα μεταβιβάστηκαν πρόσφατα         Ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων, όλοι ξέρουμε ότι είναι υποχρεωτικός....

Γενικές αλλαγές στις BMW F 750 GS, BMW F 850 GS και BMW F 850 GS Adventure περιλαμβάνουν νέα γραφικά με αντίστοιχα ανανεωμένο λογότυπο στα πλαϊνά τμήματα του φέρινγκ ανάλογα με την έκδοση.

Επιπλέον, όλα τα μοντέλα διαθέτουν τώρα φλας LED στάνταρ και μία θύρα φόρτισης USB στο εμπρός δεξί τμήμα του cockpit. ABS Pro και DTC (Dynamic Traction Control) περιλαμβάνονται στο στάνταρ εξοπλισμό, για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στο φρενάρισμα και την επιτάχυνση.

Όπως στα βασικά μοντέλα, ο ισχυρός, υγρόψυκτος, 4-βάλβιδος, 2-κύλινδρος κινητήρας των 853 κ.εκ, με ψεκασμό καυσίμου και εξατάχυτο κιβώτιο και στα τρία μοντέλα αποδίδει άφθονη ισχύ. Η σχεδίασή του πληροί το πρότυπο εκπομπών ρύπων Euro 5 ενώ χάρη στους δύο αντικραδασμικούς άξονες, εντυπωσιάζει με την ομαλή, άμεση απόκριση, την εντυπωσιακή ελκτική ισχύ και τη χαμηλή κατανάλωση.

Στην BMW F 750 GS, όπως και πριν, παράγει 57 kW (77 hp) στις 7.500 σαλ. και αποδίδει μέγιστη ροπή 83 Nm στις 6.000 σαλ. Η BMW F 850 GS και η BMW F 850 GS Adventure θα αποδίδουν 70 kW (95 hp) στις 8.250 σαλ. και 92 Nm στις 6.250 rpm.