22YM HONDA CBR500R: Ο πύραυλος τσέπης της Honda

Κοινοποίησε το άρθρο
HONDA CBR500R

22YM HONDA CBR500R: Ο ‘πύραυλος τσέπης’ της Honda που οδηγείται και με δίπλωμα κατηγορίας A2  βελτιώνεται σημαντικά με έμφαση στις επιδόσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

MAZDA EZ-6 : Το μελλοντικό (;) ηλεκτρικό 6 (video)

Με αρκετά παραδοσιακά χαρακτηριστικά της MAZDA, αλλά και υπερσύγχρονη τεχνολογία από την Κίνα, το ηλεκτρικό EZ-6 μας φέρνει αρκετά μηνύματα για το μέλλον     Είναι ξεκάθαρο...

F1 : Ο πρώτος οδηγός της AUDI

Ο Nico Hulkenberg είναι ο ένας από τους δύο πιλότους που θα οδηγήσουν τα μονοθέσιά της AUDI στο ξεκίνημά της στη Φόρμουλα-1     Θέλοντας να τονίσει...

Κ.Τ.Ε.Ο. : Πότε περνούν από τεχνικό έλεγχο τα καινούργια οχήματα – Ημερομηνίες

Δείτε μέχρι πότε πρέπει να επισκεφθούν τα Κ.Τ.Ε.Ο. τα καινούργια οχήματα και όσα μεταβιβάστηκαν πρόσφατα         Ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων, όλοι ξέρουμε ότι είναι υποχρεωτικός....

Γρήγορη, ‘σπαρτιάτικη’, προσιτή και – πάνω απ’ όλα απολαυστική – η CBR500R της Honda με το ολόσωμο φέρινγκ, που κυκλοφόρησε το 2013 μαζί με τη ‘γυμνή’ CB500F και την ‘adventure style’ CB500X, αναζωογονεί με γνήσια, σπορ ενέργεια την τριμελή οικογένεια δικύλινδρων μοτοσυκλετών μεσαίας κατηγορίας.

HONDA CBR500RΕξαιρετικά δημοφιλής σε αναβάτες που επιθυμούν να ανέβουν μία κατηγορία με το 50% των κατόχων της να είναι κάτω των 30 ετών, η CBR500R προσφέρει τις συγκινήσεις μιας σπορ μοτοσυκλέτας σε συνδυασμό με χαμηλό λειτουργικό κόστος, κάτι που την καθιστά εξαιρετική για καθημερινές μετακινήσεις στη δουλειά και απολαυστική για τις βόλτες του Σαββατοκύριακου.

HONDA CBR500R

Το 2016 η CBR500R απέκτησε πιο αιχμηρό στυλ και φωτισμό LED μαζί με αναβαθμισμένη εμπρός ανάρτηση. Το 2019 έγινε ακόμα πιο δυναμική, με νέο σώμα και θέση οδήγησης, που αποτυπώνει τις σπορ προθέσεις της. Βελτιώσεις δέχτηκε και ο κινητήρας, ο οποίος έγινε ισχυρότερος από τις χαμηλές στροφές φτάνοντας πρόθυμα στην κόκκινη περιοχή του στροφόμετρου, συνοδεία ενός συναρπαστικού βρυχηθμού. Το 2020 πιστοποιήθηκε για τη συμμόρφωσή του με το πρότυπο EURO5.

HONDA CBR500R

Έχοντας αποδείξει ότι είναι η ‘σταρ’ της οικογένειας, για το Μ.Υ. 2022 αναβαθμίζεται αποκτώντας μία υψηλής ποιότητας ανάρτηση με ανεστραμμένο πιρούνι Showa SFF-BP USD 41χλστ., διπλά εμπρός δισκόφρενα, νέους ελαφρύτερους τροχούς και ψαλίδι και λοιπές βελτιώσεις στις λεπτομέρειες, όπως ένα εντυπωσιακό νέο χρώμα.

Η νέα Honda CBR500R MY22 διατίθεται στην ελληνική αγορά και η λιανική τιμή της είναι 7.800€.