Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO : Για τους λάτρεις της σύγχρονης κλασικής μοτοσυκλέτας

Κοινοποίησε το άρθρο
Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO

Η Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO δημιουργήθηκε για να αποτίσει φόρο τιμής στην ιστορία του αερόψυκτου δικύλινδρου κινητήρα, πενήντα χρόνια μετά την πρώτη παρουσίασή του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ένας 12χρονος Έλληνας στο Karting Academy Trophy 2024

  Από τα θρανία στις πίστες θα βρεθεί ο Νικόλας Καραγιάννης, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στο FIA Karting Academy Trophy 2024. Έναν θεσμό...

SMART Concept #5 για εκτός πόλης αποδράσεις

Το Concept #5 είναι το πιο ευρύχωρο και ευέλικτο όχημα της SMART μέχρι σήμερα, σηματοδοτώντας την είσοδο της μάρκας στην κατηγορία των premium μεσαίων...

Ο διάσημος πρώτος επιβάτης του ιπτάμενου αυτοκινήτου Klein Vision (video)

  Ο διάσημος μουσικός Jean Michel Jarre έγινε ο πρώτο επιβάτης που πέταξε με το ιπτάμενο αυτοκίνητο της εταιρείας Klein Vision       Ο καθηγητής Stefan Klein θεωρείται...

Δημιουργήθηκε από την Ducati Scrambler έχοντας κατά νου τους λάτρεις της σύγχρονης κλασικής μοτοσυκλέτας και της ιστορίας της. Για αυτήν τη μοτοσυκλέτα, το Centro Stile Ducati εμπνεύστηκε από τα εμβληματικά στοιχεία της Ducati της δεκαετίας του 1970, όπως τα ειδικά γραφικά “Giallo Ocra”, το λογότυπο της Ducati της εποχής που σχεδιάστηκε από τον Giugiaro και τις ζάντες με ακτίνες, που είναι μαύρες και συνδυάζονται τέλεια με την νέα εμφάνιση του μοντέλου.

Ducati Scrambler 1100 Tribute PROΠεραιτέρω διακριτικές στιλιστικές λεπτομέρειες αποτελούν οι στρογγυλοί καθρέφτες και η σέλα με ραφές σε καφέ χρωματισμό.

Ducati Scrambler 1100 Tribute PROΑπό τεχνική άποψη, η μοτοσυκλέτα έχει τα χαρακτηριστικά της οικογένειας Ducati Scrambler 1100 PRO. Διαθέτει έναν εμβληματικό και ταυτόχρονα πρωτότυπο σχεδιασμό, ευέλικτο πλαίσιο και κινητήρα 1.079 κ.εκ. που αποδίδει 86 ίππους στις 7.500 σ.α.λ. και ροπή 9.2 χλγρμμ. στις 4.750 σ.α.λ., διαθέσιμη σε μεγάλο ποσοστό από χαμηλές στροφές.

Η Ducati Scrambler 1100 Tribute PRO διατίθεται στάνταρ με τρία Riding modes που το καθένα συνδυάζεται με διαφορετικό Power mode και διαφορετικά επίπεδα Ducati Traction Control (DTC).  Επιπλέον, χάρη στον μπροστινό προβολέα τεχνολογίας LED, η μοτοσυκλέτα είναι πάντα ορατή ακόμη και κατά τη διάρκεια της ημέρας.