Η LIQUI MOLY παρατείνει τη συμμετοχή της στο MotoGP

Κοινοποίησε το άρθρο

Η γερμανική εταιρεία παραγωγής λαδιών παραμένει στους αγώνες μέχρι το 2020. Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε το μπλε-κόκκινο λογότυπο της LIQUI MOLY στο MotoGP

Η γερμανική εταιρεία παραγωγής λαδιών παρατείνει εκ των προτέρων τη συμμετοχή της στους αγώνες έως τα τέλη του 2020. «Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επένδυση της εταιρείας μας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό – και αξίζει το κάθε ευρώ», δήλωσε ο Peter Baumann, διευθυντής μάρκετινγκ στη LIQUI MOLY. Δεν πρέπει επίσης να παραλείψουμε την καλή εμπειρία των οδηγών του Moto2 και Moto3 με τα λάδια της LIQUI MOLY στις μηχανές τους.

Από τη σεζόν του 2015, όλες οι μοτοσικλέτες του Moto2 και Moto3 κινούνται με λάδια LIQUI MOLY. «Οι εντυπώσεις των ομάδων ήταν ομολογουμένως θετικές», λέει ο Peter Baumann. «Ό,τι ξεχωρίζει στις ακραίες συνθήκες της αγωνιστικής πίστας, καλύπτει και τις απαιτήσεις της καθημερινότητας.» Επίσης, η LIQUI MOLY εκπροσωπείται από το 2015 με διαφημιστικά πανό στις πίστες του MotoGP.

Η σύμβαση λήγει στα τέλη της επόμενης χρονιάς. Ωστόσο, η LIQUI MOLY παρέτεινε ήδη από τώρα τη συμμετοχή της αξίας πολλών εκατομμυρίων για ακόμη τρία χρόνια έως τα τέλη του 2020. «Στα δύο πρώτα χρόνια φάνηκε η μεγάλη σημασία αυτής της επένδυσης», δήλωσε ο Peter Baumann. «Ο αριθμός των θεατών είναι τεράστιος, τόσο στην πίστα όσο και στις μεταδόσεις. Με τον τρόπο αυτό, το MotoGP συμβάλλει σημαντικά στο να γίνει ακόμη πιο γνωστή η μάρκα μας σε ολόκληρο τον κόσμο.»

Ο Pau Serracanta, διευθύνων σύμβουλος διαφήμισης της Dorna Sports, της εταιρείας που εκμεταλλεύεται τα δικαιώματα του MotoGP, σχολίασε την πρόωρη παράταση της σύμβασης ως εξής: «Είμαστε χαρούμενοι γιατί μπορούμε να συνεχίσουμε την επαγγελματική συνεργασία μας με μια εταιρεία όπως η LIQUI MOLY. Η LIQUI MOLY είναι ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες της αγοράς, καθώς υποστηρίζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε έναν από τους σημαντικότερους και συνάμα μάλλον αφανείς τομείς. Προς μεγάλη χαρά της Dorna και του MotoGP, θα βλέπουμε για τρία ακόμη χρόνια την επωνυμία LIQUI MOLY σε κάθε αγωνιστική πίστα.»

Παράλληλα με τη συμμετοχή της στο αγωνιστικό πρόγραμμα, η LIQUI MOLY είναι επίσης χορηγός της ομάδας IntactGP στο Moto2, που ξεκινάει με τους δύο αναβάτες Jonas Folger και Sandro Cortese. Και αυτή η συμμετοχή θα συνεχιστεί.