Το νέο Nissan Versa για την Λατινική Αμερική

Κοινοποίησε το άρθρο

Η δεύτερη γενιά του Versa έρχεται με νέα, υπερσύγχρονη σχεδίαση, χαρακτηριστικά ασφαλείας και τεχνολογίες που ανεβάζουν τα στάνταρ της κατηγορίας του.

 

Το νέο Nissan Versa πραγματοποιεί το ντεμπούτο του αυτό το μήνα στη Λατινική Αμερική, προσφέροντας στους υποψήφιους αγοραστές έναν εντελώς νέο σχεδιασμό, με έναν αποδοτικότερο κινητήρα και ότι πιο σύγχρονο σε εξοπλισμό και τεχνολογία, στην κατηγορία του.

Το συγκεκριμένο μοντέλο έρχεται να συμπληρώσει την αναπτυσσόμενη γκάμα των ανανεωμένων sedan της Nissan, με τολμηρή νέα εμφάνιση, πιο εξελιγμένους κινητήρες και προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Το Versa είναι ήδη ένα από τα κορυφαία σε πωλήσεις μοντέλα της Nissan στη Λατινική Αμερική, χάρη στο ευρύχωρο εσωτερικό του, την τελευταίας γενιάς  τεχνολογία  που το εξοπλίζει, σε συνδυασμό με τις επιδόσεις και τις ανέσεις που προσφέρει.

Το Versa δεύτερης γενιάς είναι πιο συμπαγές, φαρδύτερο και μακρύτερο από την προηγούμενη έκδοση. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά που το διακρίνουν συγκαταλέγονται η μάσκα V-motion, οι προβολείς LED και τα πίσω φώτα “μπούμερανγκ”. Οι λειτουργίες συνδεσιμότητας και άνεσης στο νέο Versa θα κάνουν την εμπειρία οδήγησης πιο ευχάριστη, συμπεριλαμβανομένων των χειρισμών hands-free μέσω Bluetooth και της τεχνολογίας απομακρυσμένου ελέγχου χωρίς κλειδί.