Το νέο Corsa υποψήφιο για το βραβείο “Best Buy Cars of Europe”

Κοινοποίησε το άρθρο

Το νέο Opel Corsa συγκαταλέγεται μεταξύ των φιναλίστ του θεσμού AUTOBEST 2020. Φτάνοντας στον τελικό, το Γερμανικό μικρό αυτοκίνητο έχει να αντιμετωπίσει πέντε ισχυρούς διεκδικητές του τίτλου – Nissan Juke, Peugeot 208, Renault Clio και Skoda Kamiq. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στα μέσα Δεκεμβρίου.

Η έκτη γενιά του πρακτικού, κομψού και δυναμικού Opel Corsa γιόρτασε την πρεμιέρα της  στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA)  το Σεπτέμβριο του 2019. Μία πλήρως ηλεκτρική έκδοση διατίθεται επίσης για πρώτη φορά.

 

Η κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από καταξιωμένους συντάκτες του αυτοκινήτου από 31 Ευρωπαϊκές χώρες, δοκιμάζει τα νέα μοντέλα που είναι υποψήφια για το περίοπτο βραβείο AUTOBEST. Ο νικητής θα κερδίσει το τίτλο “Best Buy Car of Europe 2020”.

Για την κατάκτηση του τίτλου AUTOBEST, ένα αυτοκίνητο πρέπει να αντιπροσωπεύει το καλύτερο «πακέτο» για την πλειοψηφία των Ευρωπαίων πελατών. Τιμή, δίκτυο σέρβις, διανομή ανταλλακτικών και ευελιξία είναι τα σημαντικότερα κριτήρια στη διαδικασία της ψηφοφορίας. Η σχεδίαση και οι νέες τεχνολογίες αποτελούν επίσης παράγοντες αποφασιστικής σημασίας.