Το Νέο Opel Vivaro-e αναδείχτηκε Διεθνές Van του 2021

Κοινοποίησε το άρθρο

Το νέο Opel Vivaro-e απέσπασε τον τίτλο ‘International Van of the Year 2021’ (IVOTY). Το αμιγώς ηλεκτρικό van του Γερμανού κατασκευαστή επιλέχθηκε από μία έγκριτη κριτική επιτροπή με μέλη 24 συντάκτες και εκδότες ανεξάρτητων περιοδικών του Ειδικού τύπου για τα επαγγελματικά οχήματα (LCV).

Διαθέσιμο σε τρία μήκη και σε πολλές εκδόσεις αμαξώματος, το αμιγώς ηλεκτρικό Vivaro-e επιτρέπει στους επαγγελματίες να επωφελούνται από μετακινήσεις μηδενικών ρύπων  χωρίς συμβιβασμούς – ξεπερνώντας και το λεγόμενο “last mile”.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

MINI Aceman : Ηλεκτρικό crossover πόλης (video)

Το Aceman είναι ένα ηλεκτρικό πενταθέσιο MINI, ιδανικό για τις αστικές μετακινήσεις διατηρώντας παράλληλα την ευελιξία και τη λειτουργικότητα ενός Crossover       Η MINI επιστρέφει στη...

MITSUBISHI “Diamond Bonus Deals” με όφελος πάνω από 4.000 ευρώ

Το νέο προωθητικό πρόγραμμα "Diamond Bonus Deals" της MITSUBISHI Motors προσφέρει σημαντικά προνόμια για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τα νέα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας     Τα...

Ένας 12χρονος Έλληνας στο Karting Academy Trophy 2024

  Από τα θρανία στις πίστες θα βρεθεί ο Νικόλας Καραγιάννης, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στο FIA Karting Academy Trophy 2024. Έναν θεσμό...

Οι αγοραστές του Vivaro-e μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο μεγέθη μπαταρίας ιόντων λιθίου, ανάλογα με τις ανάγκες τους: με ισχύ 75 kWh για  αυτονομία έως 330 km, ή για πιο ήπια χρήση σε καθημερινή βάση, με 50 kWh για αυτονομία έως 230 km, σύμφωνα με το πρωτόκολλο WLTP1 και στις δύο περιπτώσεις.

Βασισμένο στην πλατφόρμα EMP2 του Ομίλου PSA, το Vivaro-e προσφέρει μία εξαιρετικά πλούσια γκάμα συστημάτων υποστήριξης οδηγού – κάτι το οποίο αναγνώρισε η κριτική επιτροπή IVOTY.

Εκτός από το σύστημα head-up display, το Vivaro-e διαθέτει υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας (lane keep assist), βελτιωμένη αναγνώριση οδικών σημάτων (extended traffic sign recognition), ανίχνευση κόπωσης οδηγού (drowsiness alert), προειδοποίηση επικείμενης εμπρόσθιας σύγκρουσης (forward collision warning) και αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης (emergency braking).

Η Opel είχε ήδη κερδίσει τον τίτλο International Van of the Year τρεις φορές στο παρελθόν, με το Astra Van το 1999, με την πρώτη γενιά Vivaro το 2002 και με το Combo το 2019.