Νέο ηλεκτρικό PEUGEOT e-BOXER

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των σχεδόν 274.000 μονάδων επαγγελματικών οχημάτων που πουλήθηκαν το 2019, η PEUGEOT ενισχύει ακόμα περισσότερο την επιθετική της στρατηγική στον τομέα των ελαφρών επαγγελματικών μοντέλων της, προσθέτοντας καινούργιες λύσεις στα πλαίσια του καθολικού  εξηλεκτρισμού της γκάμας της.

Επιπλέον του Νέου PEUGEOT eExpert, η PEUGEOT είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει το Νέο PEUGEOT eBOXER, μία 100% ηλεκτρική έκδοση η οποία ενισχύει τη «δύναμη της επιλογής» που αποτελεί την κύρια φιλοσοφία της μάρκας. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

GP Πορτογαλίας: Pole position για Λιούις Χάμιλτον

0
Ο Λιούις Χάμιλτον πήρε ακόμη μία pole position, αυτή τη φορά για το Πορτογαλικό GP, με τους Βάλτερι Μπότας και Μαξ Βερστάπεν να βρίσκονται...

Για τις εξορμήσεις στη φύση, υπάρχει το Ford Explorer

0
Καθώς φέτος το καλοκαίρι διαταράχτηκε η παράδοση των οικογενειακών διακοπών σε όλη την Ευρώπη λόγω της πανδημίας, πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν κοντινά μέρη...

Εύκολα για το ID.3 τα 5 αστέρια στις δοκιμές του Euro NCAP

0
Ένα ονειρικό ξεκίνημα για το ID.3 στην Ελλάδα, με πέντε αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP, του ανεξάρτητου οργανισμού που εξετάζει και βαθμολογεί...

Επενδύοντας στην, εδώ και πολλά χρόνια, εμπορική του επιτυχία, με πάνω από 1.250.000 μονάδες να έχουν παραχθεί και πουληθεί σε 110 χώρες, από το λανσάρισμά του το 1994, το PEUGEOT Boxer προσφέρει μία νέα σειρά ηλεκτροκίνητων vans. Το PEUGEOT eBOXER  διαθέτει :

 • 2 επίπεδα αυτονομίας φθάνοντας μέχρι τα 340χλμ. βάσει του πρωτοκόλλου δοκιμών WLTP (σε διαδικασία πιστοποίησης),
 • 2 τύπους μπαταριών, με ισχύ 37 και 70 kWh,
 • 4 μήκη και 3 ύψη,
 • Ωφέλιμο φορτίο έως1.890 kg (ανάλογα με την έκδοση),

Όγκο χώρου φόρτωσης, ίδιο με την έκδοση με κινητήρα εσωτερικής καύσεως, έως και 17 μ³.

Χωρίς κανένα απολύτως συμβιβασμό σε θέματα υπηρεσιών, ευκολίας διαμόρφωσης ή ειδικών διασκευών,  για τους επαγγελματίες, το νέο PEUGEOT eBOXER εξασφαλίζει παράλληλα και ανεμπόδιστη πρόσβαση στα αστικά κέντρα.

Όλα τα εγγενή ποιοτικά χαρακτηριστικά του PEUGEOT Boxer, χωρίς κανέναν απολύτως συμβιβασμό, τώρα και με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Το νέο PEUGEOT e-BOXER είναι ασυναγώνιστο σε τομείς όπως η χωρητικότητα φόρτωσης καθώς οι μπαταρίες του είναι τοποθετημένες κάτω από το πάτωμα. Ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία της «δύναμης των επιλογών», προσφέρεται σε μία πληθώρα αμαξωμάτων που ταιριάζουν για κάθε χρήση και κάθε επαγγελματική δραστηριότητα.

Βασισμένες σε 3 μεταξόνια (3, 3.45, και 4.04μ.), η έκδοση κλειστού van διατίθεται σε 4 μήκη αμαξώματος (L1, L2, L3 και L4) και 3 ύψη (H1, H2 and H3), και συνολικά 5 διαφορετικούς τύπους αμαξώματος με όγκο φόρτωσης που κυμαίνεται από 8 έως 17μ³ και ωφέλιμο φορτίο έως και 1.890 kg (ανάλογα την έκδοση).

Το νέο PEUGEOT e-BOXER διατίθεται επίσης και σε άλλες εκδόσεις που ικανοποιούν εξειδικευμένες επαγγελματικές ανάγκες διαφόρων διασκευών :

  • Σασί μονοκάμπινο (L2, L3 και L4)
  • Σασί διπλοκάμπινο (L3)

Πάτωμα/βάση για αυτοκινούμενο (L3 και L4).

Αναλόγως των απαιτήσεων, το μοντέλο μπορεί να διατεθεί με 2 τύπους μπαταριών ιόντων λιθίου, με ισχύ 37 ή 70 kWh.

Οι εκδόσεις L1 και L2 διατίθενται με μπαταρία ισχύος 37 kWh που εξασφαλίζει αυτονομία έως και 200χλμ. (τιμή που βρίσκεται σε φάση πιστοποίησης) βάσει πρωτοκόλλου WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures).

Οι εκδόσεις L3 και L4 (καθώς και η έκδοση L2 σασί) διατίθενται με μπαταρία ισχύος 70 kWh που τους εξασφαλίζει αυτονομία έως και 340χλμ. (τιμή που βρίσκεται σε φάση πιστοποίησης βάσει του ίδιου πρωτοκόλλου).

Η φόρτιση είναι συμβατή με 2 τύπους παροχής (για φόρτιση με καλώδιο mode 2 ή mode 3 από παροχή εναλλασσόμενου ρεύματος) και τύπο combo CCS 4 (για ταχεία φόρτιση με καλώδιο mode 4 από παροχή συνεχούς ρεύματος).

Το νέο PEUGEOT e-BOXER διαθέτει στο στάνταρ εξοπλισμό του ένα διπλό ενσωματωμένο φορτιστή  (μονοφασικό 7 kW και τριφασικό 22 kW), που εξυπηρετεί όλες τις χρήσεις και ταιριάζει σε κάθε λύση φόρτισης.

Οι εκτιμώμενοι χρόνοι φόρτισης είναι ως ακολούθως :

  • από δημόσιο σταθμό φόρτισης : 1 ώρα για 80% της πλήρους φόρτισης (μπαταρία 37 και 70kWh) με φορτιστή 50 kW
  • από  Wall Box 22 kW : 5 ώρες για πλήρη φόρτιση (μπαταρία 37kWh) ή 9 ώρες (μπαταρία 70kWh) με ενσωματωμένο τριφασικό φορτιστή (22 kW),
  • Από Wall Box 7.4 kW : 6 ώρες για πλήρη φόρτιση (μπαταρία 37kWh) ή 12 ώρες (μπαταρία 70kWh) με ενσωματωμένο μονοφασικό φορτιστή (7 kW).
googlenews