Νέες εκδόσεις Peugeot 208 και 2008 Signature με δώρο τον πλουσιότερο εξοπλισμό!

Κοινοποίησε το άρθρο

Οι νέες εργοστασιακές εκδόσεις Peugeot 208 Signature και SUV 2008 Signature είναι οι πιο φρέσκες,  δυναμικές και δελεαστικές προτάσεις των best seller μοντέλων της γαλλικής μάρκας.

 

Ήρθαν για να αλλάξουν και πάλι τα standards της κατηγορίας τους με πλούσια πακέτα εξοπλισμού ασφάλειας και άνεσης και εμπνευσμένο γαλλικό σχεδιασμό που απογειώνει τις αισθήσεις.

Τα best seller Peugeot 208 και 2008 διαθέτουν εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει –  μεταξύ άλλων – Active City Brake (λειτουργία αυτόματης πέδησης εντός πόλης), mirror link (για την απόλαυση όλων των mobile εφαρμογών στην οθόνη αφής 7’’ του αυτοκινήτου) κάμερα οπισθοπορείας και πίσω αισθητήρες υποβοήθησης στάθμευσης, αυτόματη λειτουργία προβολέων και υαλοκαθαριστήρων, εσωτερικό φωτοχρωματικό καθρέπτη, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, αναδιπλούμενους και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, φυμέ κρύσταλλα, λειτουργία αναγνώρισης εμποδίου και ζάντες 16’’.

Επιπλέον, τα δύο μοντέλα της Peugeot παρέχουν στον οδηγό τους μια «συνδεδεμένη» εμπειρία οδήγησης με το σύστημα WiFi on board και 60GB δωρεάν data για ξέγνοιαστη πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Με τις νέες εργοστασιακές εκδόσεις Signature, η Peugeot μετατρέπει την καθημερινή οδήγηση σε ξεχωριστή εμπειρία με εξοπλισμό που συνήθως προσφέρεται στις ακόμη πιο πλούσιες εκδόσεις. Από εκεί και πέρα η γαλλική μάρκα αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα με την ισχύουσα 5ετή πλήρη εργοστασιακή εγγύηση

Οι νέες εκδόσεις της Peugeot 208 και 2008 Signature είναι διαθέσιμες σε όλο το  Επίσημο Δίκτυο Διανομέων της μάρκας.