To Tarraco της SEAT και με υβριδική plug-in έκδοση

Κοινοποίησε το άρθρο

Η SEAT ενισχύει την αποδοτικότητα και την ελκυστικότητα του Tarraco εισάγοντας την τεχνολογία του υβριδικού κινητήρα plug-in μαζί με το σπόρ επίπεδο εξοπλισμού FR. Το plug-in υβριδικό Tarraco είναι μία απόδειξη της στρατηγικής SEAT προς την ηλεκτροκίνηση, η οποία θα περιλαμβάνει έξι ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά SEAT και CUPRA μοντέλα μέχρι τις αρχές του 2021.

Η SEAT σημείωσε το ρεκόρ των 369.500 πωλήσεων τους πρώτους επτά μήνες του έτους, με 55.200 πωληθέντα οχήματα τον μήνα Ιούλιο, με αύξηση 7,8% συγκριτικά με το 2018. Το Tarraco συμβάλλει στην ενίσχυση της παρουσίας της μάρκας παγκοσμίως και η υβριδική τεχνολογία plug-in θα αποτελέσει βασικό στοιχείο στην επίτευξη των στόχων της.


Plug-in υβριδική έκδοση Σχεδιασμένο και ανεπτυγμένο στις εγκαταστάσεις της SEAT στο Martorell, το Tarraco παράγεται στο Wolfsburg (Γερμανία), στην καρδία του Ομίλου Volkswagen. Με την εισαγωγή του plug-in υβριδικού κινητήρα, το SEAT Tarraco θα αποκτήσει επιπρόσθετη απόδοση, καθιστώντας το ως μία πολύ βιώσιμη εναλλακτική λύση.

Το σύστημα κινητήρα, το οποίο περιλαμβάνει 1.4 lt TSI 110 kW κινητήρα βενζίνης, 85 kW ηλεκτρικό κινητήρα και μπαταρία λιθίου 13 kWh, παρέχει στον οδηγό δυνατότητα οδηγικής προσαρμοστικότητας. Το plug-in υβριδικό Tarraco παρέχει αυτονομία σε ηλεκτρική λειτουργία για πάνω από 50 χιλιόμετρα, με μηδενικές εκπομπές ρύπων ή συνδυασμό κινητήρα βενζίνης και ηλεκτρικού κινητήρα για αυξημένη απόδοση.

Η τεχνολογία θα βοηθήσει το SUV – και τη SEAT – να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα χωρίς να χρειαστεί να θυσιαστεί δυναμισμός ή άνεση.

Η συνολική απόδοση είναι 245PS (180kW) / 400Nm δίνοντας στο plug-in υβριδικό Tarraco κορυφαία ταχύτητα 217km/h * και δυνατότητα 100km/h σε μόλις 7,4 δευτερόλεπτα *. Το σημαντικό όμως είναι πως οι εκπομπές CO2 θα είναι κάτω από 50g / km * στον επίσημο κύκλο δοκιμών WLTP.