Οπτική και τεχνική αναβάθμιση για το SKODA KAROQ

SKODA KAROQ

Η SKODA AUTO έδωσε στη δημοσιότητα δύο σκίτσα που προσφέρουν μία πρώτη γεύση του ανανεωμένου KAROQ. Το επιτυχημένο compact SUV της SKODA – που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν από τέσσερα χρόνια, το 2017 – αναβαθμίζεται σε επίπεδο design αλλά και τεχνολογικά. Η αποκάλυψή του έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη, 30 Νοεμβρίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Ράλι Μόντε Κάρλο! Νικητής, για ένατη φορά, ο Ogier. (video)

Ο Sebastien Ogier έδωσε μαθήματα στους νεότερους οδηγούς στον πρώτο αγώνα της χρονιάς τερματίζοντας, χωρίς να απειληθεί, πρώτος με το TOYOTA Yaris στο Μόντε...

Χρώματα αυτοκινήτων: Ο ρόλος τους στην ασφάλειά μας

Τα χρώματα των αυτοκινήτων συχνά συσχετίζονται με τα ατυχήματα. Ποια είναι τα πιο επικίνδυνα; Ποια μας κάνουν να...ξεχωρίζουμε στο δρόμο;   Του Ηλία Ματζαβά Η επιλογή του...

DACIA Spring Extreme: Ανήσυχο και προσιτό

Η νέα έκδοση Extreme του DACIA Spring, διαθέτει ισχυρότερο ηλεκτροκινητήρα και αναβαθμισμένες δυνατότητες κίνησης που δεν περιορίζονται στις αστικές μετακινήσεις. Το DACIA Spring, το οποίο...

Το ένα σκίτσο δίνει μία αίσθηση του νέου, ακόμα πιο χαρακτηριστικού μπροστινού μέρους του νέου SKODA KAROQ. Η μάσκα της SKODA έχει αυξηθεί σε πλάτος και πλέον διαθέτει διπλά κάθετα πηχάκια και νέα εξαγωνική σχεδίαση, με φαρδιά εισαγωγή αέρα στο κάτω μέρος.

Οι προβολείς έχουν ένα πιο λεπτό design σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση και εκτείνονται μέχρι τη μάσκα. Η δυναμική εμφάνισή τους υπογραμμίζεται από τα επανασχεδιασμένα φώτα ημέρας που πλέον αποτελούνται από δύο ξεχωριστά στοιχεία το καθένα.

Από κάτω υπάρχει μια δεύτερη φωτιστική μονάδα για τα φώτα ομίχλης ή, στην κορυφαία έκδοση, μια ξεχωριστή μονάδα LED. Αυτή η διαμόρφωση προβολέων δημιουργεί ένα τετραπλό φωτιστικό σημείο σε κάθε πλευρά, που δίνει ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο σκοτάδι.

SKODA KAROQ

Το δεύτερο σκίτσο δίνει μία πρόγευση του επανασχεδιασμένου πίσω μέρους του KAROQ. Εκτός από μια μακρύτερη πίσω αεροτομή και μία επανασχεδιασμένη ποδιά με μαύρο διαχύτη, τα πίσω φώτα διαθέτουν επίσης νέο, δυναμικό design.

Όπως και οι προβολείς, είναι τώρα πιο λεπτά και κάνουν το αυτοκίνητο να φαίνεται πιο φαρδύ. Έχουν το γνώριμο design της SKODA με κρυστάλλινες δομές που δημιουργούν μία ιδιαίτερη «υπογραφή» για τη μάρκα, ενώ θα διατηρήσουν και το χαρακτηριστικό τους σχήμα C.

Όταν παρουσιάστηκε το 2017, το KAROQ ήταν μία σημαντική προσθήκη στη γκάμα SUV της SKODA, δίπλα στο πιο μεγάλο KODIAQ. Η ανανέωσή του ακολουθεί αυτή του πιο μεγάλου μοντέλου, που ξεκίνησε την εμπορική του καριέρα πριν λίγους μήνες. Το ανανεωμένο KAROQ θα αποκαλυφθεί ψηφιακά, την Τρίτη 30 Νοεμβρίου.