SUBARU BRZ tS: «Ατμοσφαιρική» δύναμη

Κοινοποίησε το άρθρο

Το SUBARU BRZ tS του 2024 υπόσχεται πλουσιότερο εξοπλισμό, καλύτερη απόδοση και ικανότητα χειρισμού, αλλά και μέγιστη οδηγική απόλαυση.

Ανανεωμένο σε αρκετούς τομείς θα είναι το νέο SUBARU BRZ tS. Η τελευταία γενιά BRZ έχει τολμηρό και μοντέρνο στυλ με αρκετές αεροδυναμικές λεπτομέρειες. Το κουπέ αμάξωμα δείχνει το δυναμικό του χαρακτήρα έχοντας μεγάλες εισαγωγές αέρα και μια χαμηλωμένη μάσκα.
Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν τα μεγάλα φτερά και το φαρδύ μετατρόχιο, αλλά και οι διπλές εξατμίσεις.

Το σήμα tS διακρίνεται στη μπροστινή μάσκα και στο πίσω καπό. Οι εξωτερικοί αναδιπλούμενοι καθρέφτες και η τοποθετημένη στην οροφή κεραία, που μοιάζει με πτερυγίο καρχαρία, διατίθενται σε φινίρισμα Crystal Black Silica. Η εξωτερική του εικόνα συμπληρώνεται από στάνταρ ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών σε σκούρο γκρι φινίρισμα.

Στο εσωτερικό, κυριαρχεί η μαύρη ταπετσαρία με μπλε ραφές. Το δερμάτινο τιμόνι ενσωματώνει διακόπτες ελέγχου για ήχο, cruise control και bluetooth. Το εμβληματικό λογότυπο STI εμφανίζεται στο κόκκινο κουμπί εκκίνησης και στον ψηφιακό πίνακα οργάνων των 7 ιντσών, ο οποίος έχει κόκκινες πινελιές tS.

Το νέο BRZ tS τροφοδοτείται από τον ατμοσφαιρικό κινητήρα Boxer των 2,4 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 228 ίππους και συνδυάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο 6 «κοντών» σχέσεων. Είναι εξοπλισμένο με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης Torsen, αλλά και πολλά στοιχεία που μπορούν να χαρακτηρίζουν τον εξοπλισμό του πλουσιότατο.

Σημαντικά «όπλα του» αποτελούν ακόμα, το σύστημα ανάρτησης STI-tuned, αλλά και το σύστημα πέδησης της Brembo. Το οποίο περιλαμβάνει «χρυσές» δαγκάνες και μεγαλύτερα τακάκια.

Η τεχνολογία EyeSight Driver Assist αναμένεται να είναι ένας εξαιρετικός …συνοδηγός. Περιλαμβάνει Adaptive Cruise Control, Pre-Collision Braking System, Lane Departure and Sway Warning και Lead Vehicle Start Alert.

Το SUBARU BRZ tS φυσικά υπόσχεται εξαιρετικές επιδόσεις, ενώ στις αγορές αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024.